Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

ULTIMA ORĂ! Focșăneanul care și-a violat vecina în noaptea de Înviere a fost arestat


 Magistrații vrânceni au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Marius Ș., de 39 de ani, din Focșani, acuzat că și-a violat vecina în noaptea de Înviere, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader
 Reamintim că, duminică, un focșănean de 39 de ani a fost reținut de oamenii legii sub acuzația de viol. De asemenea, el mai este acuzat și de tentativă de viol. Potrivit anchetatorilor, Marius Ș. ar fi violat o femeie de 48 de ani, iar pe fiica acesteia, de 21 de ani, ar fi încercat să o violeze. 
Atât violatorul cât și victimele sale locuiesc cu chirie într-un bloc din Focșani, fiind vecini. În noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul le-a invitat pe cele două la o cafea. Ar fi încercat să o violeze pe fată, dar nu a reușit. În cele din urmă și-a satisfăcut poftele animalice cu mama acesteia. Marius Ș. a fost reținut duminică, iar astăzi a fost prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, primind mandat pentru 30 de zile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?