Sylvester Stallone a dat în judecată Warner Bros. pentru încălcare de contract și fraudă

0
431


Actorul american Sylvester Stallone a dat în judecată studioul Warner Bros. pentru o presupusă încălcare de contract, fraudă și practici comerciale incorecte, conform documentelor instanței, date publicității miercuri de către mass-media americane.
Potrivit DPA, starul a declarat într-o plângere depusă miercuri la Tribunalul Superior din Los Angeles că i se datorează mai mult din profiturile obținute în urma filmului de science-fiction „Demolition Man” decât a primit. Stallone susține că firma sa de producție trebuia să obțină 15% din profitul brut al acestui film din 1993 — pe care îl estimează la cel puțin 125 de milioane de dolari — dar că a fost plătită cu doar 2,82 milioane, după ce a contestat suma. Plângerea lui Stallone, postată online de revista americană de divertisment Hollywood Reporter, acuză de asemenea Warner Bros. de fraudă și de practici comerciale incorecte. Potrivit documentului, practicile contabile ale studioului de film „sunt concepute astfel încât să ascundă sumele datorate participanților la profit”.
Actorul în vârstă de 70 de ani speră ca acest proces să îmbunătățească și situația altor actori de la Hollywood. Până în prezent, Warner Bros. a refuzat să comenteze acest caz, la solicitările mass-media din SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here