Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

GALERIE FOTO : Femeie arsă pe față și mâini, după ce bucătăria i-a luat foc; fum într-un bloc din Focșani


Pompierii militari au fost solicitați joi, în jurul orei 11.30, să intervină pentru stingerea unui incendiu la Gugești. Flăcările au cuprins acoperișul unei bucătării, în  suprafață de 40 mp, iar la fața locului, pompierii au găsit-o pe proprietară cu arsuri pe față și mâini. Aceasta a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
Potrivit pompierilor, incendiul ar fi izbucnit din cauza unor scăpări de gaze. „La data de 13 aprilie a.c., pompierii au fost anunțați despre izbucnirea unui incendiu la acoperișul unei locuințe din Gugești. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Focșani și o ambulanță SMURD. În urma incendiului au ars acoperișul și bunurile din bucătărie, iar proprietara a fost transportată la spital cu arsuri de gradul I pe față și membrele superioare. Scăpările de gaze sunt cauza probabilă a izbucnirii incendiului”, ne-a precizat plutonier adjutant Florin Olaru, purtător de cuvânt al ISU Vrancea.
Aseară, a fost panică într-un bloc din Focșani după ce casa scării s-a umplut de fum. Proprietara unui apartament, situat într-un bloc de pe strada Brăilei, a făcut focul într-o sobă, iar casa scării s-a umplut de fum. Vecinii au chemat pompierii pentru că nu răspundea nimeni la apartamentul cu pricina. ISU Vrancea a trimis la fața locului o autospecială, o mașină de la descarcerare și o ambulanță SMURD, dar nu a fost necesară intervenția acestora. Femeia, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a deschis ușa abia după ce pompierii s-au dus să o deschidă ei cu ranga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?