Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Focșănean arestat la domiciliu, prins în timp ce spărgea un service auto


Un bărbat de 26 ani, din Focșani, care era arestat la domiciliu din decembrie 2016, a dat o spargere la un service auto. Din acest motiv, pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventivă. Mihai V. a fost arestat la domiciliu în urma unei decizii a Judecătoriei Rm. Sărat și deși nu ar fi trebuit să iasă din casă, el a săvârșit o nouă faptă penală. Prin urmare, magistrații au înlocuit măsura arestului la domiciliu cu cea a arestului preventiv, iar acum l-au trimis în judecată.
Potrivit anchetatorilor, tânărul a părăsit, în seara zilei de 5 februarie 2017, locuința mătușii sale, unde era arestat la domiciliu. A mers nu prea departe, într-un imobil unde funcționează un service auto și a intrat în interior după ce a forțat un geam. Procurorii spun că un vecin a văzut lumina unei lanterne în service și l-a sunat pe proprietar, care a apelat numărul de urgență 112, apoi a mers la sediul societății sale și l-a găsit, în interior, pe Mihai V. Între cei doi a avut loc o altercație, moment în care au ajuns la fața locului și polițiștii, aceștia imobilizându-l pe hoț.
La audieri, inculpatul a susținut că ar fi fost lovit de proprietar și de polițiști, lucru infirmat însă de un martor, respectiv de persoana care a sesizat prezența inculpatului în interiorul service-ului. Mihai V. a fost reținut și arestat ulterior, măsură care a fost menținută și după momentul trimiterii în judecată. „Mihai V., de 26 de ani, arestat la domiciliu în decembrie 2016, în urma unei decizii dispuse de Judecătoria Rm. Sărat, este trimis în judecată pentru tâlhărie calificată. Acesta a intrat prin efracție în incinta unui service auto, iar după ce a fost reținut și arestat ulterior, măsura a fost menținută și după momentul trimiterii în judecată”, se precizează în rechizitoriul procurorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?