Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Bărbat bătut după ce a participat la o înmormântare


Cinci bărbați din Bârsești au fost trimiși în judecată după ce au lovit un tânăr care participase la înmormântarea unei rude din localitate. Potrivit procurorilor, Costel P., Alin M., Mihăiță Dan B., Mirel Neagu I. și Adrian Å¢. sunt inculpați într-un dosar pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe. 
La data de 21 iunie 2016, în jurul orei 21.30, cei cinci au lovit partea vătămată, respectiv pe Florin O., care participase la înmormântarea unei rude din localitate. Potrivit procurorilor, în acea zi, Florin O. a participat la înmormântare, a rămas apoi la pomană, după care, în jurul orei 18.30, a mers însoțit de un martor la un bar din satul Topești, unde au consumat alcool. Între Florin O. și grupul inculpaților s-a iscat un conflict spontan pe fondul consumului de alcool. Partea vătămată a luat-o la fugă, a sărit un gard și a încercat să scape de cei care îl amenințaseră cu bătaia, dar a fost prinsă și lovită cu pumnii și picioarele de cei cinci.
La circa două ore distanță, pe când partea vătămată mergea spre locuința martorului care îl însoțise la bar, s-a întâlnit cu trei dintre inculpați, care și-au adus aminte de conflictul avut anterior și l-au mai bătut încă o dată. De această dată, a încasat câteva lovituri și amicul victimei.
În cauză a depus plângere doar Florin O. „Costel P., Alin M., Mihăiță Dan B., Mirel Neagu I. și Adrian Å¢. sunt trimiși în judecată pentru comiterea infracțiunilor de loviri și alte violențe. Cei cinci inculpați l-au lovit pe Florin O. la data de 21 iunie 2016″, potrivit procurorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?