Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Un medic focșănean arestat la domiciliu are permisiunea de a merge la… doctor



Un medic din Focșani, judecat într-un dosar de trafic de droguri, a primit permisiunea de a părăsi imobilul în care este arestat la domiciliu. Magistrații Tribunalului Vrancea i-au dat voie lui Alexandru Theodor C. să părăsească imobilul astăzi, timp de două ore, și mâine, 1 februarie. Astăzi el va merge la medic, iar mâine la București, împreună cu a sa fiică.
„(…) admite cererea inculpatului Cristian Alexandru Theodor pentru încuviințare părăsire a imobilului. Încuviințează părăsirea de către inculpatul Cristian Alexandru Theodor a imobilului în care se execută măsura preventivă a arestului la domiciliu, după cum urmează: – la data de 31.01.2017, între orele 10:00-12:00 pentru a se deplasa la Spitalul Militar Focșani la medic; – la data de 01.02.2017 pentru a se deplasa împreună cu fiica în București. Cu drept de contestație în 48 de ore de la comunicare. Pronunțată în ședință publică, azi, 30.01.2017”, este decizia instanței.
Medicul, împreună cu alți cinci bărbați, au fost arestați la finele anului 2015, într-un dosar în care anchetatorii au făcut cea mai mare captură de canabis. Conform celor precizate de polițiști, la momentul respectiv, medicul și un alt inculpat au mers la Buzău pentru a lua droguri. Focșănenii urmau să-i dea buzoianului o mașină, în schimbul unei cantități de canabis. Tranzacția nu a mai avut loc pentru că tinerii nu s-au înțeles, așa că urma ca buzoianul să vândă o cantitate de droguri mai mică, cu banii jos. În acel moment s-a organizat flagrantul. Polițiștii au făcut un baraj, care a fost forțat de focșăneni și buzoian. S-a tras și cu armele, dar tot au reușit să fugă. În scurt timp, buzoianul și medicul focșănean au fost prinși. După câteva zile s-a predat și însoțitorul medicului. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?