Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO și GALERIE FOTO : Un Logan MCV și un Peugeot s-au ciocnit la intrarea în Bolotești; patru persoane, între care o fată de 14 ani, au fost rănite


Un grav accident de circulație s-a petrecut duminică în jurul orei 12.30 la intrarea în Bolotești. Două autoturisme s-au ciocnit, o Dacia Logan MCV și un Peugeot, ambele cu numere de Vrancea. Potrivit polițiștilor, șoferul autoturismului Logan, care circula din direcția Focșani-Bolotești, ar fi intrat pe constrasens și a lovit în plin Peugeot-ul care circula regulamentar. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, printre care ambii șoferi dar și o fată de 14 ani. „Conducătorul unui autoturism marca Dacia Logan în timp ce circula pe DN2 D în afara localității Bolotești, la ieșirea dintr-o curbă a pierdut controlul asupra direcției pătrunzând pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism marca Peugeot. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui număr de patru  persoane”, ne-a declarat inspector principal Cristi Manta de la Serviciul Poliției Rutiere Vrancea.

    Martorii spun că șoferul vinovat de accidentul rutier ar fi un bărbat în vârstă și că înainte de a lovi cu Loganul mașina care circula regulamentar, mergea în zig-zag pe șosea. „Domnul cu Loganul, bătrânul de la volan, venea de la Focșani cu viteză, avea peste 100 km/h, iar doamna care se afla la volanul celeilate mașini se ducea la Focșani și avea o viteză moderată. Moșul în curbă nu a mai redus viteza și a intrat frontal. M-am dus cu vecinul de alături, am luat o rangă dar nu am putut să facem nimic cu ea, până nu a venit descarcerarea nu am putut să-i scoatem. La mașina albă ne-am dus (Peugeot n.r.) că șoferița nu putea ieși. Avea o fetiță pe bancheta din spate, i se vedea sângele și rotulele ambilor genunchi, iar femeia nu-și mai simțea picioarele. În cealaltă mașină moșul stătea imobilizat, dar era conștient și mai era o doamnă cu el pe bancheta din spate care era rănită la arcadă, la frunte, aceea era mai grav”, ne-a spus un martor al accidentului.
    Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că traficul rutier a fost oprit, aproximativ 30 de minute, pe DN2D Focșani – Tulnici, la kilometrul 18, din cauza unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

    Forțe impresionante s-au mobilizat la fața locului, trei echipaje ale poliției, o autospecială de la descarcerare, o ambulanță Smurd și alte două ambulanțe de la SAJ Vrancea. „Am fost solicitați la un accident rutier, cu două mașini implicate, care s-au ciocnit frontal. Ne-am deplasat la fața locului inițial cu două mașini, am fost primii care am ajuns. În cele două mașini erau patru victime, trei femei și un bărbat. O femeie în vârstă de 31 de ani, șoferița unuia dintre autovehicule, prezenta cele mai multe traumatisme și a fost preluată de noi, după descarcerare. Aceasta prezenta traumatism toracic, fractură deschisă pe membrul inferior drept,  fractură de femur stâng și multiple escoriații la nivelul feței. Din cealaltă mașină a fost preluată o victimă cu un traumatism cranio facial. A mai fost preluată tot de noi o fetiță de 14 ani, iar șoferul celeilalte mașini a fost preluat de un echipaj de prim ajutor de la Vidra. Toate victimele sunt conștiente, cu multiple traumatisme”, a declarat dr. Vitalie Bețișor, manager SAJ Vrancea. Acesta ne-a mai spus că bărbatul rănit, în vârstă de 77 de ani, a fost transferat la un spital din Iași. De asemenea, una dintre femeile rănite a fost internată la Ortopedie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?