Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Află care sunt, de astăzi, noii directori ai unităților de învățământ din Vrancea


Pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea a fost publicată lista cu managerii instituțiilor de învățământ, la data de 9 ianuarie 2017. La nivelul județului Vrancea sunt 119 unități cu personalitate juridică, unii directori fiind numiți în funcție cu delegație, alții după ce au susținut și câștigat concursurile organizate de inspectorat.
Astfel, la Școala Nicolae Iorga din Focșani, directoare este Daniela Trandafir, iar la Școala Ion Basgan Alina Dima, secondată de Alexandrina Ivan. Școala nr. 3 Focșani va fi condusă, de astăzi, de Florin Tudosă, director, și Dumitra Bîlcan, director adjunct. Școala Anghel Saligny din Focșani o are ca directoare pe Florentina Olteanu, iar adjunct pe Ionelia Baciu. La Școala gimnazială nr. 7 Focșani, director este Sebastian Ionuț Burlan, iar la Școala Alexandru Vlahuță Valy Èšigănuș. Școala Ștefan cel Mare din Focșani este condusă de Maria Pătrașcu, secondată de Doinița Ungureanu, iar Școala Duiliu Zamfirescu de Petrică Moraru, director, și Liliana Alina Agherghinei, director adjunct.
Colegiul Național Cuza le are în conducere pe profesoarele Daniela Sîrghie și Iulia Alina Cucu, Colegiul Național Unirea pe Cornel Noană și Romulus Buzățelu, Colegiul Economic pe Gabriela Bocksoc și Mihaela Tudor, iar Liceul Pedagogic pe Felicia Panaite și Svetlana Baciu.
Liceul cu Program Sportiv va fi condus de Petruț Mihai și Ionel Agrigoroaiei, iar Liceul de Artă de Diana Rozalia Tăicuțu. Gabriel Mihai Danielescu și Sorin Marian Roșioru vor conduce Colegiul Edmond Nicolau, Marilena Răvaș și Maria Florența Drăgan se vor afla la conducerea Colegiului Gheorghe Asachi, iar Cătălin Danciu la Liceul G.G. Longinescu. Colegiul Ion Mincu va fi condus de Manuela Petrea și Jan Zbârciog, Colegiul Valeriu D. Cotea de Remus Paraschiv și Nicolaie Coman, Colegiul Auto de Eugen State și Raluca Mohonea, iar Centrul Școlar de Educație Incluzivă Elena Doamna Focșani de Ioana Cherciu și Petronela Bernovici.
Colegiul Emil Botta din Adjud va fi condus de Emil Dumitru și Cătălin Pionescu, iar Colegiul Ghe. Balș de Valentin Marian Mitrofan și Marian Adrian Drăghici. Liceul Tehnologic Eremia Grigorescu Mărășești o va avea ca director pe Daniela Iacob, iar adjunct pe Emilia Nicoleta Costache. La Liceul Teoretic Duiliu Zamfirescu, director este Nelu Taman, iar adjunct Amalia Luciana Rusu. Gabriela Marin este director la Liceul Tehnologic Odobești. La Liceul Tehnologic Al. I Cuza din Panciu director este Teodora Pîrlea, iar adjunct Luminița Irimescu, iar la Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu director este Andrei Igor Manovici.
Palatul Copiilor din Focșani este condus de Didina Mocanu, Clubul Sportiv Școlar de Gimnastică de Daniela Trandafir, Clubul Sportiv Școlar Focșani de Dumitru Zisu, Clubul Sportiv Școlar Adjud de Sergiu Crăciun, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională de Liliana Jeny Mihai, iar Școala Postliceală Sanitară Hippocrate Focșani de Cristina Mirela Nedelcu.
La Grădinița nr. 1 Focșani directoare este Camelia Vlad, la Grădinița nr. 2 Vasilica Isac, la Grădinița 13 Viorica Pristavu, la Grădinița 16 Oana Monica Negoiță, la Grădinița 17 Fănica Bud, la Grădinița 18 Gigea Dima, iar la Grădinița 23 Adrieana Soare. La Grădinița nr. 1 Odobești, directoare este Veronica Batog.
Lista directorilor de unități de învățământ AICI.

17 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?