Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

GALERIE FOTO : Volei: Joc bun și victorie clară! CSM Focșani 2007 – CS SEN 90 Medgidia 3-1


Formații:
CSM Focșani 2007: Romina Coman, Mihaela Taskiran, Anamaria Cimpoeșu, Camelia Lăzăroiu, Delia Lăzăroiu, Bianca Rusu, Diana Georgescu, Livia Lipoae, Lavinia Ifrim, Iulia Stoica.
SEN 90 Medgidia: Valentina Baciu, Bianca Cojocaru, Mihaela Isac, Diana Ion, Nicoleta Gontea, Bianca Vasile, Vanesa Deșliu, Nicoleta Osoianu, Diana Mihai, Andra Cojocaru, Mădălina Horătău.

Formația de volei senioare a CSM Focșani 2007 a jucat, în etapa a treia a Campionatului Diviziei A2, seria Est, în compania dobrogencelor de la CS SEN 90 Medgidia. Fetele Focșaniului s-au impus cu 3-1, după o prestație mult superioară celei din urmă cu o săptămână, când pierduseră la Brașov! În primul set, scorul a fost apropiat până la 18-15, după care gazdele s-au desprins decisiv și au încheiat cu 25-15. În setul al doilea a urmat o relaxare care le-a costat pe voleibalistele focșănene setul, pierdut cu 19-25. Începând cu setul al treilea lucrurile în teren au intrat în cursul firesc indicat de diferența de experiență competițională și valoare dintre senioarele Focșaniului și junioarele – alături de care s-au aflat și patru senioare și alte trei voleibaliste de 19 ani, ale Medgidiei. A fost 25-15, apoi, 25-19, în două seturi conduse de la început până la sfârșit de focșănence. 
CSM Focșani a obținut o victorie clară, după o evoluție care l-a mulțumit pe profesorul Marian Rădulescu, dar și pe spectatorii care au venit în Sala Polivalentă, sâmbătă, 5 noiembrie, să vadă la lucru o echipă înnoită a Focșaniului. CSM Focșani 2007 are un lot schimbat consistent față de campionatul trecut, cu două jucătoare revenite în activitatea competițională după întreruperi de cel puțin doi ani – gălățencele Bianca Rusu și Livia Lupoae, cu asumarea statutului de titular de gemenele Camelia și Delia Lăzăroiu, cu revenirea spectaculoasă a Anei Maria Cimpoeșu după o gravă accidentare. Jocul pare mai sigur decât în ediția de campionat 2015-2016 pentru că în teren este mult mai multă mișcare și, cel puțin cum s-a văzut în partida cu Medgidia, determinare.
Rămâne ca aceste atribute să fie evidente și în următorul joc, cel din 12 noiembrie, cu Rapid București, tot pe teren propriu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?