Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

GALERIE FOTO : Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik: Victoria Gugești a lăsat două puncte la Golești!


Etapa din weekend-ul trecut în Superliga Altdorf Tehnik a programat, sâmbătă, de la ora 15.00, la Golești, derbiul dintre Național și Victoria Gugești. Vremea bună pentru fotbal și gazonul de calitate le-au permis celor două formații să joace la cel mai bun nivel pe care îl pot etala într-un meci oficial în acest moment.
Cu un lot cu câteva nume importante în fotbalul vrâncean, Victoria pornea ca favorită și și-a exprimat pe teren acest statut! A avut dominare teritorială, și-a creat mai multe situații de gol limpezi, dar nu a fructificat nimic! În minutul 40, după un fault în partea dreaptă a careului Naționalului, centralul Iulian Iacob a indicat fără ezitare punctul de la 11 metri! A bătut Sergiu Sava, mingea a plecat spre vinclul din dreapta sa, dar odată cu ea și formidabilul Irimia, portarul gazdelor, care a respins în corner! După reluare, în minutul 50, tot în careul goleștenilor, tot fault de penalty, dar de data aceasta a luat mingea pentru execuție Cătălin Ciobotaru, care a tras tot spre vinclul din stânga lui Irimia, care zvâcnise spre acolo. Mingea a lovit transversala și a revenit în teren, iar faza s-a stins! Au mai fost câteva situații de gol, ultima, în minutul 90+2, când Popa de la Gugești a trimis în bară, jos, mingea s-a plimbat apoi prin fața liniei porții după care gazdele au dejajat.
Naționalul s-a apărat grupat când a fost nevoie, a contratacat periculos și ar fi putut marca în cel puțin trei împrejurări în care jucătorii săi s-au grăbit să tragă la poartă în locul unei pase la coechipieri mai bine plasați!
Având în vedere economia partidei dintre Național și Victoria, se poate spune că Gugeștiul a lăsat două puncte la Golești. Principalul vinovat pentru asate este portarul Naționalului, Irimia, cu intervențiile sale dezarmante pentru adversari și liniștitoare pentru colegii săi de echipă!     
În etapa viitoare, Goleștiul va juca cu Dinamo la Tătăranu iar Vicotria Gugești va avea jocul de pe teren propriu cu CSM Focșani 2007!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?