Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674

Volei, Divizia A2 – Campionatul va începe la 15 octombrie!


•    CSM Focșani 2007 va juca în seria Est ca și în edițiile de campionat anterioare

Federația Română de fotbal a făcut publice informațiile referitoare la organizarea viitoarei ediții de campionat al Diviziei A2 la volei feminin.
Formația CSM Focșani 2007 va face parte din seria Est, ca și în anii anteriori. Din aceeași grupă mai fac parte Rapid București, CSS 1 Momentos Constanța, ACS Top Volei Constanța, CTF Mihai I București, ACS Transilvania Brașov și CS Slen 90 Medgidia.    
Cu excepțiile numite CSS 1 Momentos Constanța și Transilvania Brașov, celelalte formații sunt bune cunoștințe ale echipei focșănene care le-a întâlnit în ultimele două ediții ale campionatului Divizia A2. Judecând după antecedente, doar Rapid Bucureși poate viza promovarea după ce a retrogradat în urma unui sezon dezastruos în Divizia A1. Echipe bune sunt și CFT Mihai I București – practic, echipa de junioare a Rapidului, și SLEN 90 Mangalia, dacă și-a păstrat jucătoarele de anul trecut. Despre CSM Focșani 2007 și obiectivul său de performanță se va putea discuta după definitivarea lotului. Deocamdată, voleibalistele focșănene și profesorul Marian Rădulescu au fost în pregătire centralizată la Cacica de unde urma să revină aseară. Iar până la debutul competiției mai sunt două luni, vreme suficientă pentru stabilirea strategiei pentru viitorul campionat.
Echipa Focșaniului va debuta în deplasare, la Top Volei 05 Constanța, la 15 octombrie, va sta în etapa a doua, va juca apoi, acasă, la 29 octombrie, cu Transilvania Brașov, în etapa a treia se va deplasa la CS SLEN 90 Medgidia, la 5 noiembrie. În etapa a cincea, va juca acasă cu Rapid București, la 12 noiembrie, apoi, în deplasare, la Momentos Constanța, la 19 noiembrie și va încheia turul campionatului pe teren propriu la 26 noiembrie, cînd va întâlni pe CFT Mihai I București.
Tot pentru acest an sunt programate două etape din retur: la 3 decembrie și la 10 decembrie. CSM Focșani 2007 va avea în etapa a opta meciul din deplasare, cu Top Volei 05 Constanța, urmând să stea în etapa a noua.      

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?