Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

ULTIMA ORĂ! Șoferul care a omorât o copilă, după ce a căzut cu mașina într-o râpă, a fost arestat


Șoferul din Vizantea Livezi, care a căzut cu mașina într-o râpă, în urma accidentului rezultând decesul unei adolescente de 17 ani, a fost arestat preventiv. Decizia a fost luată ieri, de magistrații Judecătoriei Panciu.  
Potrivit polițiștilor, șoferul nu avea permis și era băut. Alcooltestul a indicat o alcoolemie de 0,14, dar în sânge era mai mare, respectiv 0,20 la mie. Decizia judecătorilor nu este definitivă. 
Accidentul a avut loc luni seara. Oamenii legii spun că șoferul nu a adaptat viteza în curbă, motiv pentru care a derapat, apoi a pierdut controlul volanului, mașina răsturnându-se într-o râpă. O copilă de 17 ani a murit, iar o tânără de 20 de ani și șoferul a fost răniți. 
UPDATE! Judecătorii Tribunalului Vrancea au menținut arestul preventiv. „Respinge contestația declarată de contestatorul – inculpatul Doboș Marius, împotriva Încheierii din data de 04.08.2016, pronunțată de Judecătoria Panciu, ca nefondată. În baza dispozițiilor art. 275 al.2 Cod procedură penală obligă contestatorul – condamnat la 100 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, este decizia magistraților de la Tribunalul Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?