Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Femeia accidentată săptămâna trecută pe trecerea de pietoni este în stare stabilă


Femeia de 40 de ani din Focșani, accidentă joia trecută pe trecerea de pietoni, pe strada Mărășești, este în stare stabilă. „Starea pacientei M. Gătej din Focșani este stabilă, ea se află în prezent internată la secția de neurochirurgie a spitalului. Deocamdată este bine”, ne-a declarat ieri asistenta de serviciu a secției de neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din București.    
    Victimei i-a fost acordat primul ajutor la locul accidentului de către ambulanțieri, fiind apoi transportată la Spitalul Județean „Sfântul Pantelimon” din Focșani. La Unitatea de Primiri Urgențe a fost supusă mai multor investigații, în urma cărora s-a constatat o sângerare masivă în creier. Pacienta a fost trimisă de urgență la București.
    Martorii spun că șoferul avea viteză, iar în urma impactului, victima a zburat pur și simplu în aer, aterizând apoi pe asfalt. Aceiași martori susțin că femeia ar fi angajata fabricii de confecții din vecinătate și că ar avea deficiențe de auz și de vorbire.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?