Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

VIDEO : DESCINDERE cu mascați la locuința administratorului unui salon de MASAJ EROTIC din Focșani


Polițiștii vrânceni au făcut percheziții, ieri dimineață, la o locuință de pe strada Mărășești din Focșani. Mascații au descins în jurul orei 8.00 în curtea lui Ionuț D., unde au stat mai bine de o oră. Acțiunea a fost una a Serviciului de Combatere a Crimei Organizate (SCCO) Vrancea, fiind vizate și alte două imobile, printre care unul din Odobești.
Astfel, au fost reținuți Ionuț D. și Pamela C., de 21 de ani, din Focșani, pentru furt, acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și trafic de persoane. „Ionuț D. și Pamela C. au înființat o societate comercială paravan, care în acte avea ca și obiect de activitate transportul de mărfuri, dar în spatele acesteia se ascundea de fapt un salon de masaj erotic. Fetele care lucrau la acest salon erau obligate să muncească pentru cei doi. Mai mult decât atât, clienții care nu erau atenți erau deposedați de cardurile bancare. Cardurile erau predate Pamelei C., iar aceasta împreună cu Ionuț D. scoteau bani de pe ele și achiziționau diferite bunuri. La percheziții au fost găsite bijuterii, ceasuri, îmbrăcăminte scumpă”, a declarat comisarul șef Costel Manea, șeful SCCO Vrancea.

Au scos de pe un card 6.000 de lei

Clienții salonului de masaj erotic care aveau ghinionul să le fie sustrase cardurile erau deposedați de diferite sume de bani, cea mai mare fiind de 6.000 de lei. Cel care a rămas fără importanta sumă a și făcut reclamație, iar după el au mai urmat și alte sesizări. „Banii erau sustrași de pe carduri deoarece mulți dintre posesorii lor erau oameni trecuți de prima tinerețe și aveau codul trecut pe spatele cardului. Cea mai mare sumă sustrasă este de 6.000 de lei”, a adăugat comisarul șef Costel Manea.

Urmăriți încă din anul 2015

Ieri dimineață, mascații i-au reținut pe Ionuț D. și pe Pamela C. pentru audieri. Oamenii legii susțin că cei doi erau urmăriți încă de anul trecut.
Tot la audieri au mai fost chemați și martori, precum și tinere care prestau la salonul de masaj erotic al celor doi.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?