Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

A consumat cu amicii alcool, apoi a furat mașina mamei din curte


Trei băieții din comuna Păunești s-au cinstit cu mai multe pahare cu alcool, după care le-a venit ideea de a pleca la o plimbare cu mașina. Cum niciunul dintre ei nu poseda un autoturism, soluția cea mai bună a fost să găsească una. Prin urmare, unul dintre băieți a furat cheile mașinii mamei sale, după care toți trei au plecat la plimbare.
Nimeni nu ar fi știut nimic dacă proprietara mașinii nu ar fi auzit zgomote în curte. După ce și-a făcut curaj, femeia a ieșit afară din casă și a constatat cu stupoare că îi lipsește autoturismul din curte. „La data de 09.06.2016, orele 06.35, o femeie din comuna Păunești a sesizat faptul că în timpul nopții, persoane necunoscute i-au sustras din curtea casei autoturismul”, se arată într-un comunicat remis pe adresa redacției de oamenii legii.

La plimbare fără permis 

Polițiștii au demarat cercetările și au găsit mașina în orașul Panciu, în posesia celor trei tineri. Este vorba de un băiat de 14 ani, unul în vârstă de 20 de ani, precum și de fiul celei care a reclamat dispariția autovehiculului.
În fața oamenilor legii, băieții au recunoscut că au consumat băuturi alcoolice și pe rând au condus mașina, deși niciunul dintre ei nu are permis de conducere. Pentru teribilismul lor, cei trei s-au ales cu dosare penale. „În urma activităților desfășurate de către polițiști, autoturismul a fost identificat în orașul Panciu, în posesia a doi tineri în vârstă de 14, respectiv 20 de ani din comuna Păunești, care erau însoțiți de fiul proprietarei mașinii. Cei doi au recunoscut că după ce au consumat băuturi alcoolice au condus pe rând autoturismul, deși nu posedă permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în același comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?