Ediția: Miercuri 17 aprilie 2024 Nr. 6606
Ediția: Miercuri 17 aprilie 2024 Nr. 6606

Vrâncean de 66 de ani, reclamat că a întreținut RELAȚII SEXUALE cu fata de 14 ani a concubinei sale


Un bărbat de 66 de ani, din Chiojdeni, a fost reclamat la poliție că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal, deși sătenii spun că nu este nimic adevărat din cele reclamate. „La data de 08.06.2016 polițiștii din Chiojdeni au fost sesizați de către o femeie din comună despre faptul că fiica ei, în vârstă de 14 ani, a întreținut relații sexuale cu concubinul ei în vârstă de 66 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor”, se arată într-un comunicat al Poliției Vrancea.
Mama fetei, împreună cu aceasta și cu încă un copil, mai mic, ar fi fost adunați de pe drumuri de cel care este reclamat acum, după cum spune primarul comunei Chiojdeni. Ei ar fi ajuns în localitatea Chiojdeni tocmai din comuna Cudalbi, județul Galați. Vrânceanul i-ar fi primit în locuința sa și le-a întins o mână de ajutor. Mai mult decât atât, le-ar fi construit cu banii lui o căsuță, în schimbul ajutorului acordat de femeie prin curte și casă.
Minora de 14 ani era elevă la școala din localitate, dar cum nu prea dădea pe la școală, acumulase mai multe absente. Bătrânul i-ar fi explicat fetei că fără carte nu face nimic, iar mama, de nervi, s-ar fi decis să-l reclame la poliție că i-a violat copila, susține primarul Șerban Pîrlogea. „Cel care este reclamat este un om de bază în comuna noastră, nu cred că ar fi putut face el așa ceva. Femeia căreia i-a întins o mână de ajutor și a adunat-o de pe stradă pe ea și copii ei s-a răzbunat pe el pentru că i-a certat fata că lipsește de la școală. Omul ăsta este nevinovat”, a dat asigurări primarul comunei Chiojdeni, Șerban Pîrlogea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?