Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Șoferi băuți, depistați la volan de polițiști


La sfârșitul săptămânii trecute, trei vrânceni s-au ales cu dosare penale după ce au condus mașinile în stare de ebrietate. Astfel, la data de 5 iunie polițiștii din Adjud au depistat în trafic un bărbat de 63 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară deși era băut. „La data de 5 iunie a.c., polițiștii adjudeni au depistat un bărbat de 63 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară și avea o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au transmis oamenii legii prin intermediul unui comunicat.
În aceeași zi, pe DN 2R, pe raza localității Mărășești, un bărbat de 29 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, șoferul fiind sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul s-a ales cu dosar penal. „La data de 5 iunie a.c., pe DN 2R, pe raza localității Mărășești, a fost depistat un bărbat de 29 ani, în timp ce conducea un autoturism, fiind în stare de ebrietate (0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în același comunicat.
Pe 6 iunie, un alt șofer a fost depistat băut la volan, de data aceasta în Focșani. Și acesta s-a ales cu dosar penal. „La data de 6 iunie a.c., orele 04.30, polițiștii rutieri au  depistat pe str. Dâmbovița din municipiul Focșani, un bărbat de 42 ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,57mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au mai transmis oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?