Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

VIDEO şi GALERIE FOTO : SCANDAL cu mascați la Slobozia Bradului! Primarul Valerică Zamfirescu, acuzat că A LOVIT candidatul PSD


    Scandal liberal la Slobozia Bradului. Candidatul PSD la funcția de primar al comunei Slobozia Bradului, Iulian Dumitru, îl acuză pe liberalul Valerică Zamfirescu că a continuat campania electorală sâmbătă dar și că ar fi dat bani pentru a cumpăra voturi. Mai mult, Iulian Dumitru susține că a fost lovit, sâmbătă noaptea, de Valerică Zamfirescu chiar în fața polițiștilor. „Am fost lovit de domnul primar Zamfirescu în fața celor de la poliție. Am luat un pumn chiar în fața polițiștilor. Prima dată m-am întâlnit cu ei (cu cei de la poliție n.r.) după care cu domnul primar, când m-a și lovit. Oamenii doresc o schimbare. Au auzit că se dau miliarde de către domnul primar. Oamenii s-au strâns aici că au auzit că am luat bătaie. Se merită să iei un pumn, dar să câștigi pe drept alegerile. Avem pe telefon pe nevasta primarului Valerică Zamfirescu care a spus că a dat un miliard de lei vechi în comună să împartă banii în seara asta (sâmbătă noapte n.r.). Se dau banii și se iau buletinele de la oameni ca să nu se mai ducă lumea la votare. La ora 23.30 am sesizat la 112 că două persoane care doreau să negocieze cu domnul primar pentru a le lua votul pe sume de bani. Avem dovadă. Am sesizat că domnul Zamfirescu dă bani la oameni și am sunat la poliție. Domnul Zamfirescu a fugit cu mașina, am fugit după el, dar nu l-am mai ajuns din urmă. Într-o intersecție m-am întâlnit cu mașina poliției. Până să coboare domnii polițiști a apărut și domnul primar. L-a întâlnirea cu acesta în fața polițiștilor m-a lovit cu pumnul în piept. De față erau și zece persoane din comună care au văzut toată treaba în satul Coroteni”, a spus Iulian Dumitru, candidatul PSD.

    Mai mulți oameni din comună susțin că cele afirmate de Iulian Dumitru sunt adevărate, iar Valerică Zamfirescu l-a lovit pe acesta. „Domnul primar face campanie. A dat bani la lume și le-a luat buletinele. Domnul primar a umblat toată noaptea și a dat bani la oameni și l-a lovit pe Iulian Dumitru. Domnul Valerică Zamfirescu a făcut mutații la oameni de la Râmnicu Sărat la Coroteni ca să îl voteze. Aceste persoane nu se află pe teritoriul Sloboziei Bradului”, a spus unul dintre sătenii adunați în fața poliției. „Iulian Dumitru a fost lovit de actualul primar Valerică Zamfirescu. Are topor în mașină, are spray, ciocan și mulți bani. Treaba asta s-a întâmplat la Coroteni la ora 22.30”, a spus un alt locuitor al comunei Slobozia Bradului. 
    În replică, primarul Valerică Zamfirescu susține că a fost oprit în trafic de candidatul PSD, Iulian Dumitru, în timp ce se deplasa cu șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență pentru a scoate un animal dintr-o groapă. „Eu de 16 ani fac administrație și nu am auzit de metoda de a lua buletinele. Cine are dreptul să ia buletinele la oameni? Categoric poliția. Ce treabă are primarul cu buletinele oamenilor? Mai ales că este pentru prima dată când se face într-un mod civilizat votul prin tabletă ca să nu se poată vota de două ori. Cine poate să-și permită să spună că poți vota și colo și colo. Astea sunt niște gogoși ale contracandidatului meu. O să dea socoteală în fața legii pentru un animal chinuit timp de trei ore că puteam să venim aici scoteam animalul cu toții și ne vedeam de treabă la poliție. M-a blocat în trafic pentru acuzații de șpagă, de luat buletine, de port armă”, a spus primarul Valerică Zamfirescu, care a adus mai multe injurii contracandidatului său. Incidentul a fost anunțat la 112 iar la fața locului au ajuns mascații și mai mulți polițiști și jandarmi, pentru a aplana conflictul. Aceștia au rămas în Slobozia Bradului până spre dimineață.

    De remarcat este faptul că incidentul cu animalul căzut în groapă, despre care vorbește primarul Zamfirescu, a avut loc pe raza comunei vecine, Obrejița. Pe de altă parte, votul nu se face pe tabletă, așa cum spune primarul. Tableta este utilizată de un operator de calculator, care scanează CNP-ul alegătorului și verifică dacă acesta a mai votat sau nu. Dar alegătorul are nevoie de actul de identitate!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?