Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO : Handbal cum n-a mai fost în Polivalentă!


Jocul făcut de echipa de handbal a CSM Focșani 2007 în compania HC Vaslui în etapa a doua a play-out-ului a fost cel mai bun făcut vreodată de o echipă a Focșaniului. Este, aceasta, o apreciere ce se regăsește în toate comentariile făcute în presa scrisă și pe rețelele de socializare pe care au postat unii dintre spectatorii ce au umplut până la limită Sala Polivalentă! Am scris același lucru și eu, imediat după meci, la cald! Susțin același lucru și acum, după ceva timp de la încheierea meciului  în care aroganta formație a Vasluiului a fost adusă cu picioarele pe parchetul sălii de joc de o echipă a Focșaniului care a a jucat formidabil! De la imperialul Marocico în poartă până la extrema stângă, tuturor celor 15 focșăneni care au intrat în joc le-a ieșit cam tot ce au încercat! Cavaleria ușoară a Focșaniului i-a suprins mereu pe vasluieni,  prin viteză și alte și alte scheme de joc pe care valorosul antrenor  Sandu Iacob și elevii săi nu au putut să le contracareze! Gazdele au avut un atu pe care l-ar dori orice echipă: un public extraordinar care a dat adrenalină sistemului numit echipă și fiecărui jucător în parte! Iar rezultatul meciului de duminică seara poartă în sine căldura cu care publicul și-a susținut echipa pe care și asumat-o. Åži care simte, efectiv, că este a spectatorilor, așa cum mi-a mărturisit, ieri, profesorul Viorel Ciubotaru, aclamat, după meci, odată cu frumoasa echipă de handbal de Ligă Națională  Focșaniului. 
    Va rămâne CSM Focșani în Liga Națională? Pot fi făcute ipoteze de genul ar fi dacă! Pot fi exprimate dorințe care să se concretizeze în prezență Focșaniului în continuare în Ligă. Dincolo de orice, însă, va rămâne în memoria colectivă a suporterilor focșăneni de handbal imaginea de final cu tribunele fremătând de bucurie, după un meci excepțional făcut de o echipă care nu mai e a unei instituții de sport, ci a spectatorilor care și-au asumat-o!
Åži, pentru că în comentariul de după joc, nu am prezentat și numele marcatorilor, o fac acum, reluând numele tuturor jucătorilor înscriși pe foaia de joc de profesorul Viorel Ciubotaru: Marocico, Rusu, Cloșcă  – Popa – 3 goluri, Mocanu – 2, Gheorghe, Ragea, Rotaru, Cadar – 5, Neață – 1, Gramatic- 2, Voinea, Moroiu – 1, Eros – 8, Năstăsie – 7, Smeu.   

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?