Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Baschet U 13 – CSM 2007-LPS Focşani merge la barajul pentru turneul final!


•    Adversare îi vor fi CS 4 Sports București, Baller București și CS Voluntari!

    Formația de juniori U 13 a CSM 2007-LPS Focșani a participat la ultimul turneu de calificare pentru desemnarea formației care va evolua în turneul final al Campionatului Național, dintr-o serie din care au mai făcut parte CSS Tîrgu Jiu, LPS Tîrgu Mureș, LPS CSU Pitești, LPS CSS Tîrgoviște, LPS Lions Craiova. La Pitești, sâmbătă, în timp ce juniorii U 20 ai CSM 2007-LPS Focșani câștigau titlul de vicecampioni naționali, și în ziua următoare, cei mici au bătut tot ce au întâlnit și au terminat pe primul loc în grupă.
    Acest rezultat duce formația focșăneană între primele 10 echipe din țară, după ce, anul trecut, elevii profesorilor Petruț Mihai și Mircea Petrișor erau pe locul 46! Este un progres foarte mare ce confirmă viabilitatea proiectului de formare a unei noi echipe competitive la Focșani, început de cei doi profesori în urmă cu ceva mai mult de doi ani! 
    În turneul de baraj, care va avea loc în perioada 13-15 mai, foarte tinerii baschetbaliști focșăneni vor disputa unul dintre cele două locuri pentru turneul final cu CS 4 Sports București, Baller București și CSO Voluntari.
    Profesorul Petruț Mihai mi-a declarat că va încerca să liciteze pentru ca turneul din 13-15 mai să se desfășoare la Focșani, în Polivalentă, dar probabil că Federația va opta pentru București, de unde sunt celelalte trei formații!  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?