Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Judo U 14 – Echipa de fete a Focşaniului, campioană naţională!


•    Medalii de aur au câștigat și Georgia Hagianu și Alexandru Naghi, de la CS Unirea
    Medalie de argint a obținut Fabrizio Mucenica, de la LPS-CSS Focșani, iar colegul său de club, Robert Iamandi, medalie de bronz!

    Finala Campionatului național de judo U14, individual și pe echipe, ale cărei întreceri au avut loc la Miercurea Ciuc, sâmbătă, 16 aprilie, și duminică, 17 aprilie, a avut între protagoniști sportivii de la CS Unirea Focșani și LPS-CSS Focșani. Echipa de fete a celor două cluburi, care a reprezentat Euroregiunea 2, a câștigat medalia de aur, ca și Georgia Hagianu, la 32 kg. și Alexandru Naghi, la 55 kg., ambii, de la CS Unirea Focșani, unde sunt pregătiți de profesorii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa. De la același club, Iulia Moldoveanu a ocupat locul 5 la 42 kg.
    Medalie de argint a obținut Fabrizio Mucenica, de la LPS-CSS Focșani, la 34 kg., iar colegul său de club Robert Iamandi, a câștigat bronzul la  34 kg..
    Pe locul 5 au încheiat competiția Denis Dogaru, la +73 kg. și Tiberiu Caba, la 73 kg., ambii de la LPS-CSS Focșani. Sportivii de la LPS-CSS Focșani sunt pregătiți de profesorii Dumitru Zisu, Stănică Grosu, Iulian Surlă și Marinel Palade.        

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?