Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

Rugby, joc internaţional pe Milcovul!


–    Rugby Club Old Boys Focșani – Woodford RFC – Anglia, sâmbătă, de la ora 17.00

    Rugbiul la Focșani există prin echipele de juniori și prin nou înființata formație old boys, constituită după ce pe adresa rugbiștilor focșăneni a sosit propunerea unui joc internațional din partea unui fost rugbist vrâncean, Denis Ciobanu, stabilit în Anglia. Răspunsul focșănenilor – pozitiv, a fost trimis prin secția de rugby a CSM Focșani 2007 – acum, nefuncțională, la solicitarea secției de rugby a LPS Focșani, care are doar echipe de juniori. Mai mulți foști jucători focșăneni, între care foștii internaționali Petrila, Chițu, Costel Fîntînaru și Florin Topală, au luat inițiativa coagulării unui lot în care se regăsesc rugbiști din  generații diferite, legați între ei de nobilul spirit al fair play-ului, al respectului specific practicanților jocului cu balonul oval și din dragostea pentru acest sport.

    Partida internațională amicală de sâmbătă, 16 aprilie, va începe la ora 17,00, pe terenul principal al stadionului Milcovul, meciurile de fotbal din acea zi, din campionatul național ale juniorilor A și B ale LPS Focșani fiind mutate pe terenul 2 al stadionului.
    Lotul RC Focșani – veterani cuprinde 42 de jucători, între care Cătălin Răileanu, Florin Topală, Marius Chițu, Sorin și Florin Frangulea, Claudiu Ciubotaru, Costel Fîntînaru, Alex Brăileanu, Paul Petrila, Constanti Galea, Romică Aroșculesei, Dragoș Mihăilă, Anton Ciobanu și ceilalți pe care îi puteți vedea în joc sâmbătă, de la ora 17,00 în meciul cu Woodford RFC din Anglia.       

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?