Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Handbal, Liga Naţională – Focşănenii încep play-out-ul pe terenul campioanei!


• Astăzi, de la ora 17.00, în Sala Lascăr Pană, HCM Minaur Baia Mare – CSM Focșani 2007
 În Liga Națională începe play-out-ul Ligii Naționale în care participă și handbaliștii de la CSM Focșani. Pentru elevii profesorului Viorel Ciubotaru, sportivi susținuți mereu cu căldură de publicul focșănean, începe un drum foarte greu, în care primul pas va fi făcut pe terenul campioanei, HCM Minaur Baia Mare. 
 Băimărenii nu mai sunt ce-au fost, dar au în formație un internațional A, Marius Sadoveac, component al formației României care a depășit Israelul de două ori, în urmă cu câteva zile, și trei internaționali de juniori – Alexandru Tălmaciu, Cătălin Scarlat și Laurențiu Diaconu, dar și alți jucători cu mare experiență competițională, trecuți prin jocuri cu caracter decisiv, așa cum sunt cele din play-out!  Sunt, altfel spus, adversari de valoare, dar așa erau și în tur, când i-au depășit pe focșăneni cu 27-23 și în retur când au pierdut în Sala Polivalentă, cu 23-28! 
 Oaspeții au șansa lor dacă, dincolo de ceea ce presupune strict handbalul, tehnic și tacitc, vor evolua cu mintea limpede și cu inima, așa cum au făcut-o în multe jocuri în care au impresionat spectatorii din sălile în care au jucat în sezonul regulat. 
 Partida de la Baia Mare va începe la ora 17,00 și va fi arbitrată de cuplul M. Pintea (Cluj-Napoca) – M. Sas (Bihor) iar observator va fi V Ionescu, din București. 
Play-out-ul începe de la următorul clasament:    
1. Energia Tg. Jiu – 24 puncte
2. HC Minaur Baia Mare – 19 puncte
3. HC Vaslui – 16 puncte
4. CSM Ploiești – 14 puncte
5. CSM Focșani 2007 – 13 puncte
6. CSU Danubius Galați – 1 punct
Duminică, 17 martie, de la ora 18.30, în al doilea joc al play-out-ului, CSM Focșani 2007 va întâlni, în Sala Polivalentă, pe HC Vaslui. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?