Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

Baschet U 20. CSM 2007-LPS Focşani


Turneul final al Campionatului Național de baschet U 20 va începe, astăzi, în Sala Polivalentă, de la ora 10.00, odată cu meciul dintre Colegiul Național Aurel Vlaicu și LPS Bihorul Oradea. De la ora 12.00 este programată să înceapă partida dintre CSM 2007-LPS Focșani și U Mobitelco Cluj-Napoca. Anul trecut, cele două echipe și-au disputat, la București, aurul și argintul Campionatului Național. A fost ultimul joc al competiției, câștigat de ardeleni. Åži în campionat, în sezonul regulat, în jocurile dintre focșăneni și clujeni cei din urmă s-au impus. De această dată, cele două echipe se vor întâlni în prima zi a Final Four, ceea ce va da o cu totul altă perspectivă disputei dintre ele. Pe propriul teren, Radu Vârnă, Marius Ciotlăuș, Mădălin Potcoavă, Alexandru Marinică, Gabriel Pârjolescu, Åžerban Bălan-Halici, Andrei Sava, Flavian Avram, Valentin Popa, Robert Atanasiu și George Gogoașă, pregătiți de profesorii Petruț Mihai și Petrișor Mircea, pot obține victoria și, odată cu ea, un atu important în disputa pentru medalii. 
 Turneul se dispută sistem turneu, în care fiecare întâlnește pe fiecare, prima echipă clasată la final, adică, vineri, după ultimul meci, devine campioană! 
 CSM 2007 – LPS Focșani va mai juca joi, de la ora 12.00, cu CN Aurel Vlaicu, iar vineri, de la ora 12.00, cu LPS Bihorul Oradea.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?