Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Un egal şi un eşec pentru juniorii republicani


Noul sezon competițional la fotbal juniori A a fost început cu folos de elevii profesorului Alin Samoilă-Sava. La Iași, pe stadionul Emil Alexandrescu, în derbiul zilei pentru seria I, focșănenii au obținut remiza, 2-2, după ce la pauză, LPS Focșani a condus cu 1-0. Este un rezultat normal, conform valorii actuale a celor două formații. Oaspeții au deschis scorul din penalty, prin Salaoru, după care ar fi putut să se desprindă la cel puțin două goluri dacă Serkan Kumova ar fi reușit să finalizeze din două poziții favorabile. În repriza a doua, ieșenii au egalat și partida dădea semne că se va încheia cu 1-1.
După minutul 90, însă, prelungirile au fost „de infarct”, așa cum le-a caracterizat antrenorul Alin Samoilă. În minutul 91, au înscris gazdele, pentru ca, două minute mai târziu, Ivanciu să speculeze o eroare a portarului gazdelor și să egaleze la 2. Formația LPS Focșani A: Glavana – Marin, Salaoru, Doagă, Dediu – Cristea – Kumova, Duca, Zaharia, Grigorică – Avram. Au mai jucat Tănase și Ivanciu.
Juniorii B ai LPS Focșani au avut 20 de minute foarte bune, după care, odată cu primirea primului gol – de kinogramă, este adevărat, au căzut și au părut incapabili să răspundă nivelului de efort cerut de jocul pe un teren foarte greu. Meciul s-a încheiat la scor de neprezentare, 3-0, cum l-a numit profesorul Daniel Bănică, antrenorul formației, care după meci, era nemulțumit de lipsa de concentrare și determinare a elevilor săi. Prestația fotbaliștilor focșăneni a fost departe de forma arătată în meciurile de pregătire de dinaintea reluării campionatului. Sâmbăta vii, 19 martie echipele LPS Focșani vor juca, pe Milcovul, în compania formațiilor ACS Pojorâta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?