CSM 2007 Focşani vizează o nouă victorie în Liga Naţională

0
727


Formația de handbal masculin CSM 2007 Focșani  va juca, duminică seara, de la 18,30, în compania CSU Danubius Galați, vecină de clasament și adversar de lungă tradiție. Oaspeții par a nu mai avea nici o șansă de rămânere în Liga Națională, dar nu vor veni la Focșani ca o echipă dispusă la concesii, mai cu seamă după ce, în etapa trecută, au terminat la egalitate cu HC Minaur Baia Mare.
De altfel, gălățenii au evoluat mereu la câștig în Sala Polivalentă, așaa cum au făcut-o și în amicalul din intersezon când s-au impus în fața echipei pregătite de profesorul Viorel Ciubotaru. Focșănenii au bătut în tur la Galați, scor 26-24 (11-12) și, chiar dacă au pierdut la scor ultimele două jocuri de campionat, în deplasare, au valoarea sportivă cu care să repete în Sala Polivalentă reușita din toamnă, din Sala Siderurgistul. Pentru CSM 2007 Focșani punctele puse în joc în meciul de duminică seara sunt vitale în tentativa de rămânere în Liga Națională. Le pot obține dacă la valoare evocată mai devreme adaugă determinarea care i-a făcut pe spectatorii focșăneni să le fie alături și să-i susțină meci de meci.
De altfel, pe pagina de Facebook a grupării focșănene se face un apel pentru constituirea unei galerii, dar și pentru o mibolizare generală a spectatorilor pentru confruntarea de duminică. „Ești suporter înfocat? Ia-ți un tricou cu echipa și aplică pe el mesajele tale de încurajare și vino alături de noi. CSM 2007 Focșani  te invită la un mini-concurs organizat pentru formarea unei galerii în care tot ce aveți de făcut este să ne demonstrați de ce credeți că sunteți unii dintre cei mai înfocați fani ai focșănenilor. Formăm o galerie mare pentru a-i susține pe baietii noștri la meciurile de acasă.
Jucătorii focșăneni au nevoie de susținere. Au nevoie de tribune pline cu oameni care se ghidează după aceleași principii: fair-play, ambiție, luptă, performanță. Au nevoie ca și tu să ocupi un loc în tribuna Sălii Polivalente. Vă așteptăm cu spirit de echipă și multe surprize!”, se arată în comunicatul remis de clubul focșănean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here