Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Sportivi de la CS Foc Viu Focşani, medaliaţi la Tg. Secuiesc


Cinci sportivi de la Clubul Sportiv Foc Viu Focșani au urcat pe podium la ediția din acest an a Campionatului Național de karate shotokan, întrecere care s-a desfășurat la Tg. Secuiesc și la care au concurat sportivi de la 20 de cluburi din țară. Bilanțul clubului focșănean a fost următorul: trei medalii de aur, două de argint și cinci de bronz.
Performerii clubului au fost: Ariana Gaiță – medalie de aur la shobu sambon (categ. -30kg, copii II, 8-9 ani), medalie de aur la kata copii (8-9 ani) și medalie de bronz la kumite shobu ippon (categ. -30kg, copii II, 8-9 ani); Beatrice Guzinschi – medalie de aur la kumite shobu sanbon (categ. -38kg, minicadeți, 12-13 ani) și medalie de bronz la kumite shobu ippon (minicadeți, categ. -43kg);  Florentina Mara Bălăuță – medalie de argint la kata (minicadeți, 12-13 ani) și medalie de bronz la kumite shobu sanbon (minicadeți, categ.. -52kg, 12-13 ani); Fabian Micheci – medalie de argint la kumite shobu sanbon (copii II, 8-9 ani, categ. -30kg) și medalie de bronz la kata masculin (copii II, 8-9 ani) și Dragoș Crăciunică – medalie de bronz la kumite shobu sanbon (copii III, 10-11 ani, categ. -42kg).
Un alt sportiv, Albert Micheci, nu a reușit să urce pe podium. „Mulțumesc copiilor pentru perseverență, mulțumesc părinților pentru susținere și perseverența fără de care nu s-ar fi întâmplat nimic”, a spus profesorul Dănuț Vulcan, președintele CS Foc Viu Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?