Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Juniorii republicani, la primele jocuri oficiale din acest an


Campionatul Național al juniorilor A și juniorilor B reîncepe sâmbătă, 12 martie. Formațiile Focșaniului vor juca în deplasare. Elevii profesorului Alin Samoilă-Sava, care au intrat în vacanța de iarnă ca ocupanți ai locului al doilea, se vor deplasa la Iași, unde, pe stadionul Emil Alexandrescu vor disputa derby-ul etapei, cu CSMS, ocupanta primului loc în clasament. În tur, la Focșani, pe Milcovul, focșănenii au terminat la egalitate un meci pe care îl puteau câștiga dacă ar fi avut un plus de atenție în apărare.
La Iași, vor avea un meci dificil, însă au forța de joc prin care să obțină cel puțin un punct. La Focșani a revenit Viorel Cristea, fotbalistul plecat în urmă cu doi ani la Piatra Neamț, unde a acumulat experiență competițională, inclusiv, în Liga a II-a, la Ceahlăul, și care poate aduce un plus de calitate în jocul LPS și poate contribui, împreună cu valoroșii săi colegi, la un bun sezon de primăvară. Partida va începe la ora 12.00.
Juniorii B ai LPS Focșani vor juca tot în deplasare, cu LPS Roman. Pentru elevii profesorului Daniel Bănică va fi un bun prilej să arate că în prima parte a campionatului au învățat destul de multe pentru a se bate pentru puncte și pe terenuri străine. Meciul de la Roman va începe de la ora 14.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?