Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Dinamo Bucureşti, eşec după 15 etape în Liga Naţională


Duelul reprezentantelor României în Cupa EHF la handbal masculin a avut loc în Sala „Dinamo”. CSM București s-a impus cu 33-25 (16-9) și a oprit seria de 15 meciuri fără înfrângere a echipei Dinamo București, dar a făcut totodată un pas important spre locul secund la finalul sezonului regulat.
Duelul a fost dominat clar de oaspeți, mult mai motivați. Dinamo, având deja primul loc asigurat în mare măsură, a lăsat senzația că a jucat cu frâna de mână trasă, băieții lui Eliodor Voica nefiind conectați la această partidă. Iar meciul a fost echilibrat doar 20 de minute în aceste condiții. A fost 8-6 pentru oaspeți, după un început cu destule greșeli în ambele tabere, dar și cu câte două aruncări de la șapte metri irosite de fiecare formație.
A urmat însă o serie incredibilă a CSM-ului de cinci goluri consecutive, timp în care tehnicianul dinamovist a solicitat două time-out-uri. S-a făcut 13-6, pe fondul unor parade spectaculoase ale lui Blazevic și un joc eficient în atac, iar diferența de șapte goluri s-a menținut și la finalul celor 30 de minute: 16-9. Dinamo nu a arătat mai bine nici de la reluare, reușind să se apropie la maxim cinci goluri pe tabelă. Finalul a găsit tot echipa vicecampioană în prim-plan, care s-a impus cu 33-25, o victorie categorică și pe deplin meritată.
În acest moment, Dinamo este prima în clasament, cu 59 de puncte, urmată de CSM București, 53, și HC Odorhei, 52, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat. În etapa următoare, Dinamo merge pe terenul Stelei, în timp ce CSM-ul primește vizita Odorheiului. Echipa Focșaniului, CSM 2007 va evolua duminică în fața propriilor suporteri într-o confruntare în care va întâlni ultima clasată din Liga Națională, Danubius Galați. Confruntarea este programată de la ora 18.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?