Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

GALERIE FOTO : Flori pentru doamne şi domnişoare din partea preşedintelui Marian Oprişan


Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a oferit, ieri, flori reprezentantelor sexului frumos, cu ocazia Zilei Mărțișorului, prin intermediul mai multor tineri. Florile au fost înmânate reprezentantelor sexului frumos din Focșani, Adjud, Panciu, Odobești, Mărășești de către emisarii șefului administrației județene. „Este un gest foarte frumos din partea domnului Oprișan care, an de an, ne oferă flori cu ocazia Zilei Mărțișorului. Îi mulțumim pentru aceste minunate flori”, ne-a spus una dintre tinerele care a primit flori din partea șefului administrației județene.

    La acțiunea organizată în municipiul Adjud printre emisarii președintelui Marian Oprișan s-au aflat primarul Constantin Armencea și viceprimarul Claudiu Cristea, care au ținut să le ureze doamnelor și domnișoarelor, în numele președintelui Marian Oprișan, o primăvară frumoasă cu multă sănătate și împliniri. „Ca în fiecare an participăm la această acțiune a președintelui Marian Oprișan care ține să le ureze toate cele bune și o primăvară frumoasă doamnelor și domnișoarelor și nu uită cât de importante sunt ele pentru noi”, a precizat primarul Constantin Armencea.

    Åži primarul orașului Odobești, Daniel Nicolaș, a oferit flori doamnelor și domnișoarelor din partea președintelui Marian Oprișan. „La Odobești, doamnele și domnișoarele au primit flori cu ocazia zilei de 1 Martie din partea președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. Sosirea primăverii reprezintă un moment de bucurie și de adâncă prețuire față de toți cei dragi nouă. Astfel, a intrat în tradiție ca în fiecare an să oferim flori și mărțișoare în semn de respect și considerație. Nu este suficient să-ți aduci aminte de semnificația acestei zile și de intensitatea acestor trăiri doar în anii electorali sau în momentul în care ai nevoie de sprijinul și simpatia cuiva. Nouă ne pasă! Acest lucru ne diferențiază de ceilalți”, a precizat primarul Daniel Nicolaș.
    Ca și în anii trecuți, emisarii președintelui Marian Oprișan s-au aflat în cele mai aglomerate locuri publice din Focșani, respectiv Piața Moldovei, Autogară, Gară, Cartierul Sud, Promenada Mall, Supermarket Carrefour, Spitalul Județean, Piața Sud, Zona Kaufland.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?