VIDEO : Cristi Hrubaru ne arată ce înseamnă să îţi pese – Bikers for Humanity

0
818


O inițiativă umanitară a omului Cristi Hrubaru, susținută de comunitatea moto, promite să fie cea mai mare acțiune a motocicliștilor din România. În ultimii ani am văzut, sau auzit, sute de acțiuni umanitare inițiate, sau preluate din zbor de grupuri de motocicliști. Mai reușite, sau mai stângace, unele au fost făcute din suflet, altele de ochii lumii, sau pentru că așa e cool. Cadouri duse orfelinatelor, asistență oferită azilelor de bătrâni, acțiuni pentru salvarea balenelor, sau mai știu eu câte astfel de evenimente, care nu m-au convins.
    (…) Totul până am văzut mesajul filmat pe care prietenul Cristi Hrubaru l-a transmis comunității moto. Este prima dată când se pare că vom asista la o concentrare de forțe reală, o acțiune adevărată, care poate face mult bine, fără nici un interes ascuns, sau ambiții mărunte. Trebuia să apară cineva care să concentreze energiile pozitive și oamenii care vor să facă ceva, iar Cristi Hrubaru este cel mai potrivit pentru asta.
    Motociclist pasionat, carismatic și fără ifose, Cristi este una dintre puținele persoane publice din România care a ales să rămână un om normal și își folosește notorietatea pentru un scop nobil. Jos căciula prietene, ai respectul meu fără de margini, te voi sprijini din toate puterile ! (…)
Acum e momentul să arătăm forța comunității moto și, în loc să stăm la tastatură, în fața monitoarelor, să ne strângem la Bacău pentru un strop de bine oferit altora. (…)

    Articolul integral pe http://bit.ly/1Uufau4
    Sursa: http://www.tiberiutroia.ro/

P.S. Motocicliștii din România ajută la construirea unor case pentru oameni nevoiași, alături de Habitat for Humanity. Mai multe amănunte despre acțiune pe pagina de facebook Bikers for Humanity Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here