Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

O doctoriță chirurg pediatru se alătură echipei Spitalului Județean


Încă un doctor se va alătura cadrelor medicale din Spitalul de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, începând de astăzi. Este vorba de medicul chirurg pediatru Ludmila Munteanu, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Gr.T.Popa” Iași. Doctorița este originară din Focșani și a lucrat la Spitalul Grigore Alexandrescu și Policlinica Rosana Medical din București.
    Potrivit reprezentanților Spitalului Județean din Focșani, medicul este de folos unității, deoarece unitatea încă se confruntă cu o criză de medici „Era necesar să atragem medici tineri către unitate, deoarece lipsa de medici se resimțea mai ales în unele specialități medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului focșănean, Alina Cosma.
    În luna februarie, alți trei medici au început munca în cadrul unității spitalicești din Focșani. Este vorba de medicul psihiatru Vlad Puiu, medicul cardiolog Irina Radu și medicul specialist în boli infecțioase Elisabeta Buzoi. Spitalul Județean este unitatea cu cea mai mare adresabilitate din județ, lunar efectuându-se peste 6000 de externări din toate secțiile, iar numărul personalului fiind de 1500 angajați.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?