Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Profesorul Viorel Paizan a făcut ACCIDENT VASCULAR. El a fost transferat la un spital din București


Viorel Paizan, profesor de educație fizică la Colegiul Național Unirea din Focșani,  a suferit ieri după-amiază un accident vascular hemoragic. El a căzut din picioare undeva în zona Hotelului Unirea, fiind chemată imediat ambulanța. Profesorul Paizan a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Focșani în comă și paralizat pe partea stângă, cu hemoragie cerebrală. A fost investigat cu computerul tomograf și s-a luat decizia transferării la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni din București – cea mai mare Clinică de Neurochirurgie din România. Conform surselor noastre, starea de sănătate a lui Viorel Paizan depinde de cât de rapidă este intervenția medicilor bucureșteni și de răspunsul la tratamentul pe care aceștia îl vor prescrie, în condițiile în care el este hipertensiv.

UPDATE  Starea profesorului Viorel Paizan s-a îmbunătățit în  ultimele ore. Potrivit unor surse medicale, profesorul Paizan este conștient, cooperant, iar medicii spun că evoluția este favorabilă. Cu toate astea el ar avea probleme la piciorul stâng, pe care și l-ar mișca cu dificultate.
El se află, în prezent,internat în Secția de Antestezie și Terapie Intensivă a Institutului Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București. Åži directorul Colegiului Național Unirea, profesorul Cornel Noană ne-a spus că starea profesorului Paizan este favorabilă. „Am discutat de mai multe ori cu soția lui. Viorel a trecut cu bine peste noapte, este consțient, vorbește, și este sub tratament. Încă nu a suferit nicio intervenție chirurgicală. Åžtiu că se lua în discuție să fie transferat de pe Secția ATI la un salon. Se pare că evoluția este favorabilă”, ne-a spus directorul Noană.

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?