Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

A fost publicat calendarul de examene şi concursuri pentru medici


Anul acesta, Ministerul Sănătății va organiza mai multe concursuri și examene pentru medici, medici dentiști, farmaciști, biologi, biochimiști și chimiști. Astfel, pe 29 martie se va organiza o sesiune de examen pentru obținerea titlului de medic, medic dentist, respectiv farmacist specialist, iar pe 18 mai se va organiza un examen pentru obținerea de atestate de studii complementare pentru medici, medici dentiști și farmaciști.
În a doua decadă a lunii mai, va avea loc o sesiune de înscrieri pentru a doua specialitate în regim cu taxă pentru medici, medici dentiști și farmaciști specialiști, pentru ca pe 7 iunie să se susțină examenul de obținere a gradului de specialist, respectiv principal pentru biologi, biochimiști și chimiști. Pe 21 iunie va avea loc examenul pentru obținerea gradului de primar pentru medici, medici dentiști și farmaciști. Pe 24 septembrie, Ministerul Sănătății organizează examen pentru obținerea titlului de specialist anestezie și terapie intensivă și a diplomei EDA, iar pe 19 octombrie se susține examenul de obținere a titlului de medic, medic dentist,  respectiv farmacist specialist.
În prima decadă a lunii noiembrie va avea loc o sesiune de înscrieri pentru a doua specialitate în regim cu taxă pentru medici, medici dentiști și farmaciști specialiști, iar pe 9 noiembrie va fi organizată o sesiune de examen de obținere de atestate de studii complementare pentru medici, medici dentiști și farmaciști. Examenul de Rezidențiat din acest an va avea loc pe 20 noiembrie, pentru domeniile medicină, medicină dentară și farmacie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?