Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Vrânceni depresivi, tratați de medicii de la UPU de Revelion


Numărul vrâncenilor care au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Focșani înainte și după Revelion a fost mai mic în comparație cu perioada Crăciunului. Astfel, de pe 31 decembrie până pe 3 ianuarie au ajuns la UPU puțin peste 270 de pacienți, după cum urmează: în ultima zi a anului 2015 și în noaptea de Revelion au ajuns 84 de pacienți, în prima zi a lui 2016 au ajuns 87 de pacienți, iar în a doua zi a acestui an au ajuns 108 pacienți.
Ca în fiecare an, au ajuns și pacienți cu afecțiuni digestive, victime ale unor agresiuni, dar și vrânceni care au băut alcool peste măsură. „În noaptea de Revelion numărul persoanelor care au avut nevoie de consultații medicale la UPU nu a fost atât de mare, în comparație cu perioada Crăciunului. S-au prezentat pacienți cu afecțiuni digestive, unele mai grave, cauzate de excesul alimentar și de alcool, victime ale unor agresiuni, dar și pacienți cu afecțiuni cardiovasculare, respiratorii și câteva depresii”, ne-a declarat medicul Dana Dincă, medicul șef al UPU Focșani.
Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea au muncit la foc continuu în Noaptea dintre Ani, fiind solicitate să acorde îngrijiri medicale la zeci de persoane.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?