Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

GALERIE FOTO: Un BMW și un Opel s-au ciocnit pe drumul european. Ambele mașini au fost avariate


Două mașini, un BMW cu numere de Vrancea și un Opel cu numere de Brașov, s-au făcut praf vineri, în urma unei tamponări, care s-a produs pe drumul european, în apropiere de Praktiker. Potrivit informațiilor primite de la polițiști, vina ar aparține unei femei de 55 de ani, din Focșani, care se afla la volanul autoturismului BMW. Aceasta, în timp ce se deplasa pe strada Revoluției, ar fi pătruns pe drumul european fără să acorde prioritate mașinii cu numere de Brașov, care circula pe E85. În urma impactului, cele două mașini au fost serios avariate, iar Opelul a ajuns în zidul unui gard. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, fiind vorba doar de pagube materiale. La fața locului a ajuns un echipaj medical, dar nimeni nu a fost transportat la spital. De asemenea, la locul evenimentului au ajuns atât polițiștii, cât și pompierii.
    Cititorii au postat mai multe comentarii pe site-ul „Monitorul de Vrancea”, spunând că zona este foarte periculoasă, întrucât vizibilitatea este redusă. Ei consideră că în zona în care a avut loc accidentul ar trebui amenajat sens giratoriu. „Acolo este o zonă foarte periculoasă. Toată lumea forțează să iasă pe centură din Sud, demarând chiar și câte patru mașini deodată. Era de așteptat un asemenea eveniment, mai ales că la momentul actual jumătate din cartier este blocat, din cauza lucrărilor de reamenajare. Acea ieșire este foarte des utilizată. Acolo se impune neaparat un sens giratoriu, care ar calma și viteza celor care circulă pe E 85 și ar facilita și ieșirea în siguranță a locuitorilor din acest cartier. Nu vreau să îmi amintesc că sunt și două treceri de pietoni, pe care în viața mea nu aș avea curaj să pun piciorul. Toate ieșirile majore din Focșani au sensuri giratorii și cred că și în Sud se impune un astfel de sens giratoriu”, a scris un cititor.
    Un altul a precizat că „se iese foarte greu de pe strada Revoluției și nici nu ai vizibilitate pentru că sunt scoase în drum niște rafturi cu gresie, cu tot felul, chiar pe colț și nu vezi nimic. Trebuie să ieși cam tare să poți vedea ceva”. 

Accident cu victimă la Adjud

    Alte accidente soldate cu victime s-au produs joi, pe străzile Focșaniului, dar și din județ. Astfel, joi, la ora 6.00, un bărbat de 44 ani, din comuna Å¢epu, județul Galați, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Republicii din municipiul Adjud, la trecerea pentru pietoni din zona intersecției cu strada Stadionului, a accidentat o femeie de 77 ani, care traversa strada regulamentar.
    Tot joi, la ora 07.45, un bărbat de 37 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii, nu a acordat prioritate și a accidentat ușor o tânără de 27 ani, din comuna Paltin, care traversa pe marcajul pietonal. Conducătorul auto și victima au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.
    În aceeași zi, polițiștii  rutieri au fost sesizați despre fapul că un bărbat, de 46 ani, din comuna Bordești, în timp ce conducea un tractor cu remorcă, pe DN 2N, a acroșat un autoturism care staționa. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unui bătrân de 88 ani, din comuna Bordești, care se afla pe acostament și distrugerea unui gard. „În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, spun polițiștii.
    Un alt accident s-a produs la Jariștea, unde o căruță a intrat în coliziune cu o mașină. Vina ar aparține căruțașului, care a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere mașinii. „La data de 5 noiembrie a.c., ora 17.50, polițiștii din Odobești au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 41 ani, din comuna Jariștea, în timp ce conducea un atelaj hipo tras de un cal, pe DJ 205B, a efectuat virajul la stânga și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un bărbat, 39 ani, din Odobești, care se deplasa din sens opus. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a căruțașului. Atât conducătorul atelajului hipo cât și conducătorul auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cerecetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au adăugat oamenii legii.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?