Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO și GALERIE FOTO: Medic din Anglia, rănit într-un carambol provocat de un fost polițist


Trei persoane au fost rănite într-un carambol produs ieri, pe Șoseaua de Centură a Focșaniului. Printre victime se numără un medic, dar și un fost polițist.
    Evenimentul rutier, în care au fost implicate trei mașini, respectiv un BMW, un Ford și o Honda, s-a produs la orele prânzului. Potrivit polițiștilor care au efectuat cercetări la fața locului, fostul polițist, Marius Constantin, în vârstă de 35 de ani, din Cîmpineanca, aflat la volanul unui BMW, a pătruns pe contrasens și a acroșat Fordul. Apoi, BMW-ul s-a răsucit pe șosea, după care a intrat în coliziune și cu un autoturism Honda, în care se afla șoferul, Constantin Tiron, de 66 de ani, și soția sa, Smaranda Irina Tiron, de 66 de ani, din Tecuci, aceasta din urmă fiind medic în Anglia, după cum ne-au spus surse oficiale. În urma accidentului, șoferul BMW-ului, cel al autoturismului Honda și soția acestuia au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Județean Focșani pentru îngrijiri medicale.
    Conform primelor informații, atât șoferul Hondei cât și soția sa ar avea fracturi.  „De la locul accidentului au fost preluate trei victime, conștiente, stabile, cu diferite contuzii și traumatisme. Acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean pentru investigații de specialitate și tratament adecvat”, a precizat medicul Dănuț Ceamburu din cadrul SAJ Vrancea.

    În urma primelor verificări și a discuțiilor purtate cu martorii, polițiștii au stabilit că fostul lor coleg a pătruns cu mașina pe contrasens. Oamenii legii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentului, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. „Din primele verificări a rezultat că șoferul unui autoturism marca BMW, cu numere de București, în timp ce se deplasa pe Șoseaua de Centură a municipiului Focșani, a pătruns pe contrasens și a acroșat un autoturism marca Ford, care circula din sens opus. În urma impactului, autoturismul marca BMW s-a răsucit pe partea carosabilă, moment în care a fost tamponat în partea din spate de un autoturism marca Honda. În urma accidentului a rezultat rănirea a trei persoane, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate modul de producere a accidentului”, ne-a declarat comisarul Cătălin Candea de la Serviciul Poliției Rutiere.
    Un martor ocular ne-a declarat că o mașină i-ar fi tăiat calea polițistului, iar acesta din urmă a tras de volan pentru a evita impactul, iar când a revenit pe banda sa a acroșat Ford-ul. Martorul a precizat că șoferul acelei mașini și-a continuat deplasarea și că nu a reținut numărul de înmatriculare al autoturismului. „Am văzut BMW-ul care venea dinspre Buzău, iar o altă mațină i-a venit în față. Șoferul BMW-ului a evitat-o, a luat dreapta, iar când a făcut stânga din nou s-a întors și a acroșat Ford-ul. Victimele sunt la spital. Erau două persoane mai în vârstă (șofer și pasager Honda-n.r), care au rămas blocate și le-am ajutat să iasă. Aveau leziuni la mâini, dureri în piept”, ne-a declarat Paul Barbu.
    Pe durata cercetării la fața locului, traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate, fiind dirijat de polițiștii rutieri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?