Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652
Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652

GALERIE FOTO: Mai multe străzi din Adjud sunt reabilitate şi modernizate


Lucrările de reabilitare a străzilor Alexandru Ioan Cuza, 1 Mai, Mihai Eminescu și Vânători din municipiul Adjud vor fi finalizate luna viitoare, precizează primarul Constantin Armencea. Acesta spune că în acest moment lucrările sunt realizate în proporție de 90 la sută. „În acest moment se lucrează la montarea bordurilor, pavarea trotuarelor, ridicarea la cotă a gurilor de canalizare și a căminelor de vizitare a sistemului de alimentare cu gaze. Practic, lucrările de reabilitare a străzilor Alexandru Ioan Cuza, 1 Mai, Mihai Eminescu și Vânători au fost realizate în proporție de 90 la sută și vor fi finalizate luna viitoare”, a declarat primarul Constantin Armencea.
    Edilul a reamintit că Guvernul a mai alocat încă 501 mii lei pentru reabilitarea străzilor mai sus menționate. Străzile aflate în curs de reabilitare au o lungime totală de 4,5 kilometri, iar valoarea estimată a investiției este de aproximativ 5,4 milioane de lei. Lucrările prevăzute pentru acest proiect constau în balastare, asfaltare, refacerea trotuarelor și schimbarea bordurilor, refacerea semnalizărilor rutiere. Finanțarea este asigurată prin Programul național de dezvoltare locală (PNDL).
    Primarul Constantin Armencea a arătat că, săptămâna viitoare, încep lucrările de construcție a unui sens giratoriu în zona pieței centrale. „Este un proiect de strictă necesitate care va duce la fluidizarea traficului în zona pieței centrale, zonă în care se află intersecția dintre DN 2 E85 și DN 11 A, Adjud-Onești”, a afirmat primarul Constantin Armencea. Acesta a adăugat că sensul giratoriu va fi finanțat de la bugetul local precizând că zona respectivă este una foarte aglomerată. „Este o zonă foarte aglomerată și intens circulată iar această investiție este mai mult decât oportună. Proiectul va costa municipalitatea aproximativ 2 milioane de lei”, a precizat primarul Armencea. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?