Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Fostul viceprimar îşi dă demisia din funcţia de consilier: „Motivele sunt personale, dar publice“


Fostul viceprimar al comunei Suraia, Aurel Hărăbor, a anunțat că luni își va da demisia din funcția de consilier local. Decizia vine după ce Hărăbor a fost schimbat din funcție de patru ori și repus în funcție de tot atâtea ori de instanța de judecată. Aurel Hărăbor a declarat că a luat decizia de a-și da demisia pentru că noua majoritate din Consiliul Local formată din aleși PDL și PNL nu vrea să facă nimic bun în comună. „Am decis să îmi dau demisia din funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local Suraia. Luni voi depune demisia la secretariatul primăriei. Motivele sunt personale, dar publice. Nu mai vreau să stau la aceeași masă cu turnători, trădători, reclamangii și traseiști politici. Mai mult, noua majoritate din Consiliul Local formată din aleși PDL și PNL nu vor să facă nimic bun în comună și că sunt interesați doar de scandal și crearea unor stări conflictuale între locuitorii comunei, situație cu care nu pot fi de acord”, a precizat fostul viceprimar Aurel Hărăbor.
    Acesta a mai spus că nu va mai contesta nici decizia de schimbare din funcția de viceprimar. „De asemenea, anterior luării deciziei de a-mi da demisia din funcția de consilier, am hotărât că nu are nici un rost să mai contest decizia de schimbare a mea din funcția de viceprimar, deoarece am fost schimbat din funcție de patru ori și repus în funcție de tot atâtea ori de instanța de judecată. Singurul motiv invocat de consilierii locali ai PNL și PDL a fost acela că ei au majoritatea”, a susținut Aurel Hărăbor. 
    Vă reamintim că pe data de 16 martie, aproximativ 200 de persoane au participat la ședința extraordinară convocată de consilierii locali PNL, PDL și PPDD pentru schimbarea viceprimarului Aurel Hărăbor. Oamenii au cerut atunci ca Hărăbor să rămână în continuare viceprimar deoarece „este singurul om care a făcut ceva pentru comunitate „. Oamenii le-au cerut aleșilor care doresc schimbarea lui Hărăbor din funcție să spună care este motivul pentru care nu-l mai vor viceprimar. „Suntem majoritari, nu-l mai vrem pe ăsta (Aurel Hărăbor-n.r.) viceprimar”, a fost răspunsul pedeliștilor. Aurel Hărăbor a declarat că „setea de putere” este singurul motiv pentru care consilierii PNL și PDL l-au schimbat din funcție.

Articolul precedent
Articolul următor

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?