Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

INNA, interviu în EXCLUSIVITATE pentru Monitorul de Vrancea


Cunoscută artistă INNA, care a susținut un concert pe 29 ianuarie la Promenada Mall Focșani, ne-a oferit un interviu în exclusivitate! Deși este un artist de talie internațională, INNA a auzit de podgoriile Vrancei, dar și de stațiunile Lepșa și Soveja. Spune că, momentan, nu vrea să-și întemeieze o familie, și că s-a simțit foarte bine la Focșani. De asemenea, artista are de gând să revină să le cânte focșănenilor.

Reporter: Ai mai fost la Focșani? Dacă da, cu ce ocazie?
INNA: Nu am mai fost cu alte ocazii să petrec mai mult timp, așa că m-am bucurat foarte tare să vin în turneul meu în România la Focșani.

Reporter: Ce știi despre Focșani și Vrancea?
INNA: Știu că județul Vrancea este cunoscut pentru podgoriile Panciu și Odobești, stațiuni frumoase precum Soveja și Lepșa.

Reporter: Am observat că te-ai îmbrăcat în tricolor și ai purtat papion cu tricolorul. Poți spune despre tine că esti patrioată sau ai făcut-o din alte motive?
INNA: Sunt mândră să fiu româncă și, de fiecare dată când am ocazia și în concertele mele din alte țări sau în filmări, sesiuni live, interviuri, port ținute de la designeri români, piese cu motive tradiționale. Având un turneu în România, în mai multe orașe, mi-am dorit să port ținute de la Adrian Oianu care face niște piese frumoase, inspirate din folclorul românesc. Sunt mândră că sunt din România.

Reporter: Ai avut o colaborare cu Pitbull, care a mai colaborat și cu alte vedete internaționale, printre care și Jennifer Lopez. Ce înseamnă pentru tine că ai ajuns la un nivel atât de înalt în carieră?
INNA: Colaborarea cu Pitbull a fost extrem de importantă pentru mine și vine după multe nume din industria internațională cu care am lucrat – JBalvin pentru „Cola Song”, Yandel pentru „In Your Eyes”, Daddy Yankee pentru „More than Friends”, Reik „Dame Tu Amor”. Sunt recunoscătoare și, în acelasi timp, foarte motivată să continuu și să nu mă opresc doar aici.

Reporter: Cu cine ți-ar mai plăcea să colaborezi dintre artiștii internaționali și de ce?
INNA: Sunt foarte mulți artiști care îmi plac, pe care îi apreciez și cu care mi-ar plăcea sa colaborez: Pink, David Guetta. Din România, îmi plac super mult B.U.G. Mafia! 

Reporter: Cum te descurci cu celebritatea? Azi într-un colț de lume, mâine în alt colț. De unde atâta energie?
INNA: A fost greu să mă obișnuiesc la început pentru că nu m-am așteptat la această schimbare! Acum face parte din viața mea, din ceea ce sunt și de aici îmi extrag energia de care am nevoie.

Reporter: Ai un corp de invidiat. Cum te menții? Ai un instructor personal?
INNA: Mulțumesc frumos! Nu am antrenor personal, nu merg la sală, înot, merg cu bicicleta, merg cu rolele, uneori alerg, dansez. Și încerc să am grijă la alimentație.

Reporter: Care e mâncarea ta preferată?
INNA: Nu am o mâncare preferată, dar de fiecare dată când vin acasă, mănânc cu plăcere tot ce îmi pregătește mama. Când sunt plecată, mănânc din preparatele tradiționale.

Reporter: Ai un designer preferat? Cine e și de ce?
INNA: Am foarte mulți designeri preferați atât din străinătate, cât și din țară. Port mereu cu drag creații ale designerilor din România și aici am o listă lungă  Adrian Oianu, Andreea Badala (Murmur), Maria Lucia Hohan, Mădălina Dorobanu (Pas du Tout), 109, Oscar Tyie, Gabriela Dumitran, Zarug. Și din străinătate, bineînțeles, lista e amplă: Jean Paul Gaultier, Dolce and Gabbana, Dsquared, Jimmy Choo, Y-3.

Reporter: Te-ai gândit vreodată să te faci blondă?
INNA: Nu m-am gândit să mă fac blondă, dar în videoclipul piesei „Good Time”, am purtat o perucă blondă, deci pot spune ca am bifat și acest look 

Reporter: Te gândești să te căsătorești și să ai copii? Cam când crezi că vrei să-ți întemeiezi o familie?
INNA: Nu am stabilit un moment în care să îmi întemeiez o familie. Toate la timpul lor. Acum e vremea focusului pe carieră!

Reporter: Cum te-ai simțit la Focșani?
INNA: Foarte bine! A fost o atmosferă extraordinară și vă mulțumesc pentru primire!

Reporter: Un mesaj pentru fanii tăi și pentru vrânceni?
INNA: Vă mulțumesc tuturor celor care ați venit la concert, celor care mă susțineți, mă faceți să mă simt mândră că sunt româncă! Mă voi întoarce mereu cu drag la Focșani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?