Polițiștii au audiat 33 de femei într-un dosar de proxenetism. Printre ele, prezentatoarele TV Daniela Crudu, Simona Trașcă și Mădălina Pamfile

3
1532


Polițiștii Secției 19 au audiat joi 33 de femei, ca urmare a citării acestora cu mandat, pentru efectuarea de verificări cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de proxenetism în perioada august 2013 – ianuarie 2015. Printre acestea au fost audiate, ca martori, și prezentatoarele TV Daniela Crudu, Simona Trașcă și Mădălina Pamfile, au confirmat surse din Poliția Capitalei. „În perioada august 2014 – ianuarie 2015, polițiști din cadrul DGPMB, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București, au documentat activitatea unei grupări infracționale, pe linie de proxenetism. În urma activităților informativ operative desfășurate a rezultat faptul că persoanele de sex feminin au întreținut relații sexuale cu diverși bărbați, contra unor foloase patrimoniale”, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB) remis joi.
Potrivit anchetatorilor, această activitate a fost înlesnită de opt femei, stabilindu-se că, pe lângă faptul că au întreținut raporturi sexuale pentru care au obținut foloase patrimoniale, au înlesnit altor 25 de femei întreținerea unor raporturi sexuale, sumele câștigate fiind în jur de 1.500 — 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit. Cercetările sunt continuate de către Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here