Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674

Cupa Foc Viu la karate, o reuşită


CS Foc Viu Focșani a organizat ediția din acest an a Cupei „Foc Viu”, întrecere de karate care a avut loc la Focșani și la care au participat competitori de la cluburile Damialan Karate Vrancea, CS Master Karate Sf. Gheorghe, CS Kankudai Bacău și CS Foc Viu Focșani, cu sportivi de la secțiile din Odobești și Focșani. A fost un adevărat spectacol oferit de copii, părinților, întâi începătorii, dornici să-și testeze primele emoții pe tatami, apoi cei mai avansați. „Mă simt onorat să lucrez cu acești copii și mulțumesc părinților, care nu obosesc în a face eforturi, pentru susținerea lor la un program care să le asigure o dezvoltare echilibrată, atât fizică cât și emoțională”, a declarat antrenorul sportivilor de la CS Foc Viu, Dănuț Vulcan. 
Rezultatele sportivilor de la Foc Viu Focșani:
Băieți:
Categoria 4-5 ani: Lian Ioniță – locul I la kata și kumite, Cristian Pop – locul II la kata și III la kumite, Ionuț Mihai Olteanu – locul II la kumite și locul III la kata, Marian Ricardo Giurgea – locul III la kata.
Categoria 6-7 ani: începători: Bogdan Bîra Lazăr – locul I la kata și III la kumite, Ionuț Mario Cristea – locul I la kumite și III la kata, Teodor Dănilă – locul II la kata și II la kumite, Åžtefan Lupu – locul III la kata și III la kumite; avansați: Robert Nan – locul III la kata și III la kumite, Denis Guzinschi – locul III la kumite.
Categoria 8-9 ani: începători: Åžtefan Condrea – locul I la kata și III la kumite, Răzvan Andrei Mocanu – locul I la kumite și III la kata, Francisc Andrei Munteanu- locul III la kata și III la kumite, Ionuț Sebastian Cristea – locul II la kata și II la kumite; avansați: David Enache Vasluianu – locul II la kata, Alexandru Bălăuță – locul III la kumite, Ionuț Catană – locul II la kumite și III la kata, Mihnea Ionescu – locul III la kata, Florin Alexandru – locul I la kumite.
Categoria 10-11 ani: Tudor Buchidău – locul II la kumite, Andrei Flavius Dinga – locul II la kata.
Categoria 12-13 ani: Dragoș Mihalache – locul III la kumite.
Fete: 
Categoria 4-5 ani: Theea Bîra Lazăr – locul I la kata și III la kumite, Carmen Andreea Nica – locul II la kumite și III la kata.
Categoria 6-7 ani: Maria Tiucă – locul I la kumite și II la kata, Bianca Smeu – locul III la kata și III la kumite.
Categoria 8-9 ani: Ariana Gaiță – locul I la kumite și II la kata, Raluca Pop – locul I la kata și II la kumite.
Categoria 10-11 ani: Beatrice Guzinschi – locul I la kata și III la kumite, Bianca Simerea – locul I la kumite și II la kata, Cristina Ene – locul III la kumite.
Categoria 12-13 ani: Florentina Mara Bălăuță – locul I la kata și I la kumite, Daniela Giurgea – locul II la kata și III la kumite.
Categoria 16-17 ani: Mădălina Constantin – locul I la kata și I la kumite, Andreea Orbeanu – locul II la kata și II la kumite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?