Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

Soțul încornorat rămâne în arest


Bărbatul din comuna Vulturu, care și-a înjunghiat amicul pe motiv că ar fi întreținut relații sexuale cu soția sa, rămâne în arest până după anul nou. Asta pentru că la finele săptămânii trecute, magistrații Tribunalului Vrancea i-au prelungit măsura arestării preventive cu încă 30 de zile. Soluția instanței poate fi contestată.
    „Admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea (…) dispune prelungirea arestării preventive a inculpatului Mihalcea Enache, pe o perioadă de 30 zile, începând cu 06.12.2014 până la 04.01.2015, inclusiv. Respinge, ca neîntemeiată, cererea privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu. (…) Onorariul apărătorului din oficiu, în sumă de 100 lei, va fi avansat din fondul M.J. Cu drept de contestație”, se arată în soluția instanței.
    Enache M. a fost arestat la începutul lunii trecute după ce, băut fiind, și-a amintit că amicul său, Maricel C., s-a culcat cu nevasta sa. Așa că, soțul rănit în orgoliu a vrut să se răzbune. S-a înarmat cu o furcă și un cuțit și s-a dus glonț către casa amicului, hotărât să se răzbune. A intrat în casă și a început să amenințe victima cu o furcă. Norocul acesteia a fost că avea niște musafiri, iar unul dintre aceștia a intervenit și i-a luat furca inculpatului. Nervos, Enache a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe rival în abdomen, dar și într-unul dintre brațe. Lovitura în abdomen a fost puternică, iar intestinele victimei au ieșit afară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?