Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674

O haită de câini și o pisică au vandalizat o… mașină


Oamenii legii din cadrul Poliției municipiului Focșani au avut de soluționat o sesizare, care în final s-a dovedit a fi… comică. Astfel, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o mașină, parcată pe strada Constructorului din Focșani, a fost vandalizată. În urma sesizării, ei s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetările necesare. Pregătiți să caute persoana sau persoanele care ar fi putut vandaliza mașina, polițiștii au avut o surpriză. Au aflat de la martori că autoturismul  a avariat de niște câini maidanezi, care s-au răfuit cu o pisică.
    Răfuiala dintre animalele străzii a avut loc în noaptea de luni spre marți. Mai mulți câini s-au încăierat cu o pisică, iar aceasta din urmă s-a ascuns sub mașină, un Mitsubishi Colt. Dulăii nu s-au lăsat și s-au chinuit să scoată pisica de sub mașină până când au distrus spoilerul autoturismului.
    Potrivit unor surse, mașina ar aparține unui angajat al Penitenciarului Focșani și ar fi asigurată, așa că va fi reparată, cel mai probabil, de firma de asigurări, asta dacă proprietarul nu va dori să-i tragă la răspundere pe cei din cadrul administrației locale, care ar fi trebuit să strângă câinii de pe străzi.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?