Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

Infopol : Tăiere ilegală de arbori – Furt cercetat de poliţişti – Agresiuni cercetate de poliţişti – Radare


Tăiere ilegală de arbori
    La data de 11 septembrie a.c., ora 17.30, polițiștii din Dumitrești au fost sesizați de P. Viorica, din municipiul Ploiești, județul Prahova, despre faptul că M. Grigore, de 49 ani, din localitate, ar fi tăiat și sustras mai mulți arbori din pădurea defunctului D. Stanciu. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și sustragere material lemnos.

Furt cercetat de polițiști

    La data de 11 septembrie a.c., ora 19.30, polițiștii din Bordești au fost sesizați de L. Mioara, de 58 ani, din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău, despre faptul că B. Sorin-Nicușor, de 24 ani, din localitate, i-ar fi sustras recolta de pe șase rânduri de viță-de-vie. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Agresiuni cercetate de polițiști
    La data de 11 septembrie a.c., ora 17.20, polițiștii din Dumitrești au fost sesizați de P. Mariana-Cătuța, de 53 ani, din localitate, despre faptul că în urma unui conflict spontan ar fi fost lovită cu pumnii și picioarele de consăteanul său B. Valeriu-Cătălin, de 30 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
    La data de 11 septembrie a.c., ora 19.10, polițiștii din Homocea au fost sesizați de L. Gelu, de 46 ani, din localitate, despre faptul că R. Florin, de 48 ani, R. Bogdan, de 24 ani și Å¢. Răzvan-Octavian, de 27 ani, toți din comuna Ploscuțeni, au pătruns fără drept în curtea imobilului său provocând scandal. În urma altercației L. Gelu a fost transportat la Spitalul municipal Adjud pentru a primi îngrijiri medicale, dar a refuzat internarea. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu. 
  
Radare
DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești-Domnești;    Garoafa-Bizighești; Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?