Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Infopol : Infracțiuni la legea circulației : Minore dispărute, depistate de poliţişti : Radare


Infracțiuni la legea circulației 

    La data de 10 septembrie a.c., ora 09.15, pe strada Moș Ion Roată din municipiul Adjud, polițiștii au depistat-o pe N. Geta, de 51 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat acest drept pentru perioada 15.07-12.10.2014. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 10 septembrie a.c., ora 15.30, pe DJ 202F,  în comuna Ciorăști, polițiștii l-au depistat pe Åž. Rică, de 51 ani, din comuna Puiești, județul Buzău, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 10 septembrie a.c., ora 16.10, pe DN2 E85 în comuna Pufești, P. Liviu, de 47 ani, din municipiul Botoșani, a pătruns pe banda de refugiu fără să se asigure și a fost acroșat cu oglinda laterală de un autoturism care circula regulamentar. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 10 septembrie a.c., ora 19.00, pe strada Luncii din municipiul Adjud, polițiștii rutieri l-au depistat pe N. Vasile, de 50 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 10 septembrie a.c., ora 19.00, pe strada Luncii din municipiul Adjud, polițiștii l-au depistat pe S. Florinel, de 36 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Minore dispărute, depistate de polițiști

    La data de 10 septembrie a.c., ora 15.25, polițiștii din Å¢ifești au depistat-o pe M. Åžtefania Adriana, de 14 ani, din comuna Ivănești, județul Vaslui, care era dispărută de la domiciliu din data de 26.08.2014. Minora a fost internată în Centrul de Primire Urgențe Copiii Străzii din municipiul Focșani.

    La data de 10 septembrie a.c., ora 20.15, M. Marilena, din comuna Răstoaca, a sesizat faptul că în jurul orelor 10.00, fiica sa, M. Anicuța, de 17 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. În urma activităților complexe desfășurate, polițiștii au identificat minora în municipiul Galați, judetul Galați, fiind încredințată familiei. Pe durata dispariției minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.
         
Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Câmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?