Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Infopol : Evenimente rutiere – Persoană dispărută, depistată de poliţişti – Radare


Evenimente rutiere

    La data de 7 septembrie a.c., ora 05.15, pe DN 23A în comuna Ciorăști, Åž. Vasilică Victor, de 24 ani, din municipiul Brăila, județul Brăila, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 7 septembrie a.c., ora 18.00, polițiștii din Nereju au fost sesizați despre faptul că C. Luca, de 33 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu un moped, s-a dezechilibrat și a căzut într-o râpă, lovindu-se în zona capului și a brațului drept. Acesta a fost transportat la Spitalul Vidra pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Persoană dispărută, depistată de polițiști

    La data de 7 septembrie a.c., ora 10.00, polițiștii TF Focșani au depistat-o pe B. Nicoleta Nina, de 24 ani, din comuna Chiojdeni, care era dispărută din data 04.09.2014. Întrucât tânăra prezenta afecțiuni psihice, a fost internată la Spitalul de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani – Secția Psihiatrie.
         
Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Câmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?