Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

INFOPOL : Şoferiţă cu 1,49 mg/l alcool la „bord” – Furt de energie electrică – Radare


Åžoferiță cu 1,49 mg/l alcool la „bord”

La data de 5 septembrie a.c., ora 06.10, polițiștii adjudeni au fost sesizați despre faptul că Z. Constantin Nelu, de 45 ani, din comuna Valea Călugărească, județul Prahova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 11 A, în afara comunei Homocea, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns în șanțul din partea stângă, unde s-a și răsturnat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pasagerul T. Ion Nicolae, de 27 ani, din comuna Cerasu, județul Prahova, a fost rănit ușor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 5 septembrie a.c., ora 18.14, polițiștii focșăneni l-au depistat pe D. Mihăiță, de 47 ani, din comuna Golești, în timp ce conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice (de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 5 septembrie a.c., ora 18.55, polițiștii din Garoafa l-au depistat pe C. Dănuț, de 52 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice (de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 5 septembrie a.c., ora 20.09, polițiștii focșăneni l-au depistat pe J. Nicolae, de 27 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 5 septembrie a.c., ora 22.40, polițiștii focșăneni l-au depistat pe C. Marian, de 22 ani, din comuna Slobozia Ciorăști, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 03.09.2014. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 7 septembrie a.c., ora 02.00, polițiștii adjudeni l-au depistat pe strada Republicii, din localitate, pe B. Alin Marian, de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 7 septembrie a.c., ora 03.30, polițiștii din Vidra au depistat-o pe D. Gina, de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară având o concentrație de 1,49 mg/l alcool pur în aerul respirat. Persoana a fost condusă la Spitalul Vidra pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei, însă aceasta a refuzat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 7 septembrie a.c., ora 01.30, polițiștii din Movilița l-au depistat pe L. Cosmin Ionuț, de 22 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Panciu, unde a refuzat recoltarea probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 7 septembrie a.c., ora 04.10, polițiștii focșăneni l-au depistat pe D. Florentin, de 46 ani, din municipiul Brăila, județul Brăila, în timp ce conducea un autoturism și emana halenă alcoolică. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

   Furt de energie electrică

La data de 5 septembrie a.c., polițiștii din Tulnici au efectuat o percheziție la domiciliul lui I. Dorică, de 41 ani, din comuna Păulești, unde a fost identificată o instalație improvizată, racordată prin ocolirea contorului, care alimenta locuința și anexele din curte, inclusiv un atelier prelucrare-sudură materiale fieroase, prejudicul estimat fiind de 5.000 lei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și executare sau folosire de instalații clandestine în scopul racordării directe sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

   Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești;     Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului-Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Câmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?