Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671
Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671

GALERIE FOTO: Peste 6 mii de lei, strânşi la meciul de CARITATE de la Adjud


Atmosferă de sărbătoare ieri, pe Municipalul din Adjud, cu ocazia partidei de fotbal dintre o selecționată vrânceană, respectiv FCM Adjud, și prim-divizionara FC Botoșani, meci amical de caritate, în urma căruia toate fondurile strânse au fost donate fostului jucător al echipei Vrancart Adjud, Cristian Bărbânță.
 Aproximativ 700 de spectatori au urmărit un regal fotbalistic, în care scorul a contat mai puțin. 
Lovitura de start a partidei a fost dată chiar de Bărbânță, fost golgheter al echipei adjudene, care se confruntă în prezent cu probleme medicale. Părăsit de soție din anul 2010, Cristi trăiește în Câmpulung Moldovenesc, are o pensie de 700 lei și are în întreținere un fiu, în vârstă de 10 ani. „Pentru mine, organizarea meciului, de către prietenul meu Mihai Lungu, a fost o mare bucurie. Am venit la Adjud cu trenul și m-am resimțit, după foarte mult timp, ca un fotbalist„, a spus Bărbânță..În urma partidei, a fost strânsă suma de 6.145 lei. 
Selecționata Vrancei a evoluat cu: Atomei – Baban, Beșa, Bulimar, Besa – Voinea, M. Ionică, Tăbăcaru, Lupu – Costin, Stoian. FC Botoșani a replicat cu: Lazăr – Patache, Oltean, Anghelina, Acsinte – Ianc, Bordeianu, Codoban, Ivanovici – Russel, Browne. În actul secund au fost folosiți toți jucătorii din lot. FC Botoșani a câștigat cu 7-0 (3-0), golurile fiind marcate de Russel -2, Codoban, Fulop, Bordeianu și Sviki -2. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?