Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Infopol : Conducea un moped neînmatriculat – Agresiuni cercetate de poliţişti – Radare


Conducea un moped neînmatriculat
 La data de 1 septembrie a.c., ora 12.00, polițiștii din Vintileasca l-au depistat pe F. Marian, de 19 ani, din comuna Andreiașu, în timp ce conducea un moped neînmatriculat.
  
Tot la data de 1 septembrie a.c., ora 15.00, polițiștii din Vintileasca l-au mai depistat și pe M. Profir, de 30 ani, din comuna Nereju, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale.
Agresiuni cercetate de polițiști
 La data de 1 septembrie a.c., polițiștii din Păulești s-au sesizat din oficiu despre faptul că în jurul orei 01.00, C. Toader, de 22 ani, P. Barbu, de 21 ani, ambii din comuna Spulber, și H. Ionică, de 19 ani, din comuna Păulești, în timp ce se aflau în fața discotecii din Păulești, au provocat scandal. Cei trei erau sub influența băuturilor alcoolice și au agresat patru tineri care se aflau la discotecă. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.
 La data de 1 septembrie a.c., ora 16.00, polițiștii din Nănești au fost sesizați de B. Anton, de 51 ani, din localitate, despre faptul că pe fondul unui conflict spontan, la data de 11.06.2014, în timp ce se afla pe terasa unui bar, a fost lovit cu pumnul în zona capului de P. Cristea, de 52 ani, din localitate. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

Radare
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Câmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?